Publikováno Březen 19, 200718 r Ahoj mám problém s 18 20V slx r.v.97 cuká mi to při malích otáčkách a někdy i při rozjezdu a když jedu kolem 4 t. otáček. Další problém mám s boucháním, jde to od podlahy většinou při rozjezdu nebo když jedu pomalu a malinko to přišlápnu tak se to zakucká a bouchne. A ještě takovej malej problém s otevíráním nádrže nejde mi na poprve otevřít docela trapas na benzíně když jí tam čtvrt hodiny otevírám. Doufám že mi někdo porádíte, předem dík za příspěvky. Upraveno Duben 26, 200718 r od S.o.n.n.y
Březen 20, 200718 r cuká mi to při malích otáčkách a někdy i při rozjezdu a když jedu kolem 4 t. otáček.Další problém mám s boucháním, jde to od podlahy většinou při rozjezdu nebo když jedu pomalu a malinko to přišlápnu tak se to zakucká a bouchne. Přesně takhle se mi projevovala vadná váha vzduchu.Zkus ji na chvíli odpojit a uvidíš. Začne Ti sice lítat volnoběh a bude mít snahu zhasnout, ale cukání i bouchání (střílení do výfuku) by mělo přestat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.