Octavius84 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Zdravim nemate nekdo namontovane chromove hagusy na Octe combi? A kdyz tak z ceho, kdyby byla fotka bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak ty hagusy scháním taky, ale nic jsem neobjevil... Dávají se na passaty, ale asi na octavii nepůjdou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 No a co nechat ty puvodni pochromovat?? Taky sem o tom premyslel...ale nevim jak by vypadaly na stribrny kokte :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 no, pochromovat by to určo šlo, ale to nevím jak by to vypadalo, pač ten povrch pod chrom musí být naprosto dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Já sem někde četl že se dají ty chromový z passata zkrátit a šoupnout na octu,ale co je natom pravdy nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... no už tu měla být i fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... copak fotka, ale kontakt, kde to koupit, popřípadě, za kolik každopádně díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Kámoš má na černé Octě stříbrné hagusy a vypadá to docela dobře,ale pochromované to nemá... na stříbrné no nevím nevím.... no už tu měla být i fotka Rád bych poradil,ale foto ani info nemám.On sám neví čím to je stříklý,již to tak koupil s autem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Taky jsem se o to pokoušel, ale úspech teda nic moc. Neprve jsem to vzal chromovým sprejem na nárazníky a ač je to sprej velice kvalitní (otec vřískal páč to má na renovaci veterána) výsledek mě teda nenadchnul a horko těžko jsem to z auta odstranil. Pak jsem kontaktoval svou tetu, která mi zajistila pochromování, což vypadalo už dobře, ale výsledek stejně tomu z fabriky ne a ne se podabat. To hle vypadalo tak nějak kýčovitě - no prostě, hagusy jsou už zase černě a tohle ted neřešim. Někde mám snad foto těch pochromovanejch hagusů a snad i na autě, ale to si nejsem jist. Dokonce jsem se předběžně domlouval tady s někym na foru, že bych mu ty hagusy taky nechal pochromovat... Fakt už ale nevim kdo to byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt... Tak jsem trosku strachal ve svem archivu... A nasel jsem jedno foto, jak to vypadalo rozpracovane. Doblejskano kompletne snad bude v lete. Pak to sfotim jako das! Editováno: 29. Březen 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ja nad tim taky premejslel. Pac mam tmave modrou metlu, snazim se delat doplnky do barvy lestenyho hliniku. Z toho vyplyva, ze jsem ty gusy capnul, sundal to origos svinstvo a lestil, a lestil.... a lestil. A drzaky nechal v black color. Jeste to teda nemam hotovy na 100%, ale zacina to vypadat slibne... Pak dotlacim nejake foto.. Uz tu melo byt... Tak jsem trosku strachal ve svem archivu... A nasel jsem jedno foto, jak to vypadalo rozpracovane. Doblejskano kompletne snad bude v lete. Pak to sfotim jako das! Vypada to zajimave,skoda jen ze ta fotka neni vetsi a kvalitnejsi. Jinak pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Jo mě se to osobně líbí,až nato, že hagus by mohl být na celou délku v barvě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jsou moc krátký spíš jsem včera jel kolem pašíka a tenchromový měl tak spíš sehnat pasatový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Konečně jsem dotlačil nějaké to foto!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Já mám hagusy v barvě auta,ale ty chromový z pasata nemaj chybu.Ted jde o to jestli jsou taky stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Konečně jsem dotlačil nějaké to foto!! Heleď kámo, ti tvoje hagusy sou nejaký krátký,to sou origo na octu??? a nemáš je náhodou opačne namontovaný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Konečně jsem dotlačil nějaké to foto!! Heleď kámo, ti tvoje hagusy sou nejaký krátký,to sou origo na octu??? a nemáš je náhodou opačne namontovaný??? trosku kratky ale jenom na jedne strane lol lol lol lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Těžko říct... Sehnal jsem je tak už s autem. To asi soudruzi z NDR někde udělali chybu. Páč na ně nic nemontuju, beru je jako doplněk, tak mě to nějak netankuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ja mam taky ty kratky a nedivil bych se kdyby to byly hagusy z felicie...co myslite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 ja mam taky ty kratky a nedivil bych se kdyby to byly hagusy z felicie...co myslite??? No jistě mám je taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 25. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Samozrejme ze je to z felicie, ale rakev na ne pridelam, tak mi to nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 milotec me fakt sere!!!! tolik shanim neco na lyziny a ty potvory to vymyslej az na OII.... cekujte: http://www.milotec.net/dekory-stresnich-li...ia-ii-combi.htm a ja mam jeste k tomu kratky z felcky...to je pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.