Publikováno Březen 21, 200718 r Koupil jsem tyto repro: http://www.vltava2000.cz/shops/7461/images...13s%20ikona.jpg , ale nějak nejsem chytrej z toho, jak to zapojit. Na výhybce je +- vstup a +- tweeter, chybí mi středobas. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Březen 21, 200718 r Videl bych to tak ze ta vyhybka neni vyhybka ale jen horni propust, ktera ti jen odfiltruje dolni kmitocty aby nezatezovaly vyskacek (tweeter) a stredobas hraje vsechno - tedy se bude snazit i o vysky...takze ten zapojis rovnou za zesik (radio)
Březen 21, 200718 r Autor Videl bych to tak ze ta vyhybka neni vyhybka ale jen horni propust, ktera ti jen odfiltruje dolni kmitocty aby nezatezovaly vyskacek (tweeter) a stredobas hraje vsechno - tedy se bude snazit i o vysky...takze ten zapojis rovnou za zesik (radio) Mám tomu rozumět tak, že středobas zapojím za rádio a z něho natáhnu kabel na tu rádoby výhybku?
Březen 21, 200718 r Videl bych to tak ze ta vyhybka neni vyhybka ale jen horni propust, ktera ti jen odfiltruje dolni kmitocty aby nezatezovaly vyskacek (tweeter) a stredobas hraje vsechno - tedy se bude snazit i o vysky...takze ten zapojis rovnou za zesik (radio) Mám tomu rozumět tak, že středobas zapojím za rádio a z něho natáhnu kabel na tu rádoby výhybku? Podle mě tak jak to píšeš, středobas přímo na vývod rádia a z něj na tu "výhybku" a z ní do výškáče...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.