johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 150.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 rozvodovej řemen a kladka vydrží u tohoto motoru 150 tis km jo?? tak moc? já myslel že se měněj po 60tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 rozvodovej řemen a kladka vydrží u tohoto motoru 150 tis km jo?? tak moc? já myslel že se měněj po 60tis jj 150.000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 aha, ale když to vyměním cca po 120 tis nebo dřív jako preventivně nic nezkazím že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 aha, ale když to vyměním cca po 120 tis nebo dřív jako preventivně nic nezkazím že? jasne ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ok, a ještě jaký olej mám lejt do motoru, jestli mi poradíte nějakou osvědčenou značku a typ který používáte vy. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 musi hlavne splnovat specifikaci VW pro TDI PD - VW 505.01 ja leju Valvoline DURABLEND DIESEL 5W-40 5l baleni za cca 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 jjo díky, a k preventivní výměně oleje v převodovce nejspíš použít origo olej jak jsem se už dočetl na foru že, kolik ho tam je 2l? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 jj prevodovej urcite origo a napln myslim necele 2l a ten 505.01 myslen pro pevny interval, ne pro Longlife Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 pevný interval jako že po 10 tis výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 pevný interval jako že po 10 tis výměna? 15tis km nebo 1 rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 jjo já většinou měním po roce, chci aby mi ten motor vydržel co nejdéle ve fabce, používáte nějaká aditiva do nafty k pročištění motoru atd? je to dobré používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 jj davam VIF, je overen, a cenove prijatelny http://www.41.cz/vif/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 díky za rady, a tet otázka mimo sekci motoru nebot mi v sekci kam to patří nikdo neodpovídá, je možné že originál radio na CD i kazety jde zapnout i s vypnutým zapalováním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 u FI si to uz nevybavuju, ale u Rooma se mi radio s vytazenim klicku vypne, ale jde tlacitkem zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 já právě nevím, měl jsem strach aby to nějak nevibíjelo baterku no uvidím. Jinak co se týče motoru jsem spokojen, ještě si zvykám na spotřebu která je okouzlující, v pátek sem jel 120 km za spotřebu dle pal pc 3,5 l tak reál cca asi do 5 l což je luxus a to sem nejel předpisově, někde jsem zkoušel jakej má zátah a ten je výbornej. sice to chce častěji řadit ale zážitek s tímto motorem je lepší než s benzínem, akorát mi chybí že více nesliším trubo jak je to u 1,9 Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 tak preji hodne stastnych km a doporucuji CHIP, po CHIPu je to uplne jinej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Nad tím čipem silně uvažuju, ale až najedu trochu víc km abych si zvykl zase na disela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Zdravím, rozhodl jsem se vyměnit olej ve své fabii 1.4 tdi olej už je vypuštěn a filtr venku, měl bych navás otázku zdali když měníte olej povolujete i uzávěr zespoda ol. filtru jak je chladič oleje?? a necháváte vykapat i zespoda? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 s tým nerob nič..len vypusti olej,vytiahni filter,poprípade vysaj olej aj z nádoby na filter.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 OK, olej vysaju z nádobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 A ještě k EGR ventylu, je dobré ho zaslepit? jaké to potom má plusy a mínusy?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin791203 Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zdravim vas. Nedavno som kupil Fabiu 1.4tdi 59kw 12/2006.najazdil som asi za dva mesiace 13tis.Momentalne naj.136 tis. a serviska je tam pri 138000.Chcem sa spytat co stoji taka serviska a co sa pri tychto km meni..Rozmyslal som ze olej si vymenim sam a je po serviske.Je tam naliaty 5w-30 longlive castrol.ale este jedna otazka na co sa v ztahuje zaruka pri naj. cca. 140 tis.vyplati sa mi vobec na servisku ist???bola to predvadzacka a ide tam kazdu chvilu odist spojka aspon si to myslim.uz zabera uplne na konci. Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin791203 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Nedavno som kupil Fabiu 1.4tdi 59kw 12/2006.najazdil som asi za dva mesiace 13tis.Momentalne naj.136 tis. a serviska je tam pri 138000.Chcem sa spytat co stoji taka serviska a co sa pri tychto km meni..Rozmyslal som ze olej si vymenim sam a je po serviske.Je tam naliaty 5w-30 longlive castrol.ale este jedna otazka na co sa v ztahuje zaruka pri naj. cca. 140 tis.vyplati sa mi vobec na servisku ist???bola to predvadzacka a ide tam kazdu chvilu odist spojka aspon si to myslim.uz zabera uplne na konci. Tak som sa bol spytat v škodovke ked mi nikto z vas neporadil.zaruka sa uz nevztahuje na nic akurat koroziu.Za 1l oleja chcu 600kc.tak olej si vymenim aj sam ale aspon mi napiste niekto co je ten kod oleja 505.01.musi to tam byt???Napriklad castrol longlive ten kod nema.napr.http://www.olejeobchod.cz/automobilove-oleje-castrol/motorove-oleje-professional/castrol-slx-professional-powerflow-longlife-iii-5w-30-5l a tento olej ho ma:http://www.oleje-mpa.cz/motorove-oleje/motorove-oleje-pro-osobni-automobily/oleje-5w-30/olej-5w-30-mannol-diesel-tdi-505-01-5l Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnk Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 longlife bych urcite nedaval a presel bych na pevny interval, olej pak ten, co splnuje normu VW 505.01, jinak si rikas o velke problemy!!!!!!!!!!!!!!! Ja leju Valvoline DURABLEND DIESEL 5W-40. 5l baleni stoji cca. 800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.