jirkaK Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ne, tam je kufr normálně zavařenej a leze se do něj krz zadní sedačky. blbý je, když máš velkej nákup dneska máš žertovnej den jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ne, tam je kufr normálně zavařenej a leze se do něj krz zadní sedačky. blbý je, když máš velkej nákup To by mi nevadilo ja na velky nakupy stejně nejezdím Mám malej důchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 ne, tam je kufr normálně zavařenej a leze se do něj krz zadní sedačky. blbý je, když máš velkej nákup dneska máš žertovnej den jo ? to sou nahrávky na smeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Teď mě tak napadlo kdyby na Ol použily to zavírání ze š105 tak jsme taky nemusely ta zámky zaslepovat.Určitě jim v MB nějaké zbyly. Ale tema bylo uplně jiné a je taky asi jinde než by mělo být Myslíš, že by se ty páté dveře otvíraly do boku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 26. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 1.Omlouvám se za špatně zařazený dotaz.Všiml jsem si toho až po odeslání dotazu 2.Kupuji Škoda Octavia 1.9TDI r.v.2001 - čirá optika 3.Mě nejde o co nejlevnější řešení.Myslel jsem radu na pořadí.Musím také živit rodinu a proto chci něco udělat hned a něco později. 4.Co se týče přerušení baterie.nebude potom počítač řvát nějaké chyby.Jaké je ryziko požáru u doma vytvořeného přerušovače elektriky.Zkuste mi poradit nějaký návod. 5.Nyní vlastním Opel Kadett,takže ta Octávka je pro mě velká změna a zároveň krok do neznáma.Proto chci udělat maximum pro zabezpečení.Je mi jasné,že když to bude chtít někdo ukrát,tak to ukradne.Natáhne to na podval a v nějaké stodole si bude moct s tím hrát jak dlouho bude chtít.Klid na duši,že jsem proto udělal něco je podle mě také důležitý. Pokud to jde,šlo by teda přesunout tento dotaz do správné škatulky? Moc dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Teď mě tak napadlo kdyby na Ol použily to zavírání ze š105 tak jsme taky nemusely ta zámky zaslepovat.Určitě jim v MB nějaké zbyly. Ale tema bylo uplně jiné a je taky asi jinde než by mělo být Myslíš, že by se ty páté dveře otvíraly do boku? Né,já myslel tu kouzelnou páčku s tím lankem pod palubní deskou. Ten zvuk při otevírání byl dobrý. Ještě se musím omluvit mbeckovi že jsem včera tak trochu zatáhl do tematu uplně něco jiného než nějakou radu. A doufám že majitelé Oll pochopili muj pokus o žert Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nepochopili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nepochopili Přiznám se,že v poslední době tady nechápu víc věcí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nepochopili Tak to se nedá nic dělat. Ja si myslel že tady člověk muže napsat co co chce a nemusí se bát že se to někoho dotkne. Bohužel už začínám určité věci chápat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Ještě k tomu zaslepení. Nevím jestli je ta sada od škodovky stejná na O I. jako na Fábku, ale pokud ano....problém to moc neřeší. Je třeba ještě ten hliníkovej odlitek prošroubovat ze strany pevnostním šroubem. Jinak ta záslepka jde mírnou silou vypáčit a k zámku je pak ještě lepší přístup než přes standardní zámek.... bohužel jsem k tomu došel až vlastní zkušeností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 nepochopili Tak to se nedá nic dělat. Ja si myslel že tady člověk muže napsat co co chce a nemusí se bát že se to někoho dotkne. Bohužel už začínám určité věci chápat. čoveče ty mi přijdeš buď jako dost natvrdlej nebo absolutně beze smyslu pro humor. myslim, ze jedinej, kdo něco nepochopil jsi ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Ještě je jedna možnost:Natvrdlej bez smyslu pro humor. Jen je mi divný že v teto kombinaci jsem se dožil tohoto věku To že jsem jedinej co něco nepochopil je dobře,protože to znamená že ostatní všechno chápou! To je docela dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nojmis Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 loni jsem na veletrhu pragoalarm v praze koukal na zajimavost, ktera by byla asi ospovedi na tvou otazku. dela to myslim firma multlock a je to zamykani zpatecky s elektronikou(myslim naklonove cidlo) takze je to za jedny penize s vyhledavanim podobnym sherlocku a jak mechanika tak i elektrika. mozna ti to pomuze kouknout na stranky vyrobce ale videl jsem to na vlastni oci a moc se mi to libilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbecko Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Dík za pomoc.Už koukám po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 dědek - ale predstav si, aké by to bolo bomba, keby sa kufor v Octavii otváral tak, ako zadná kapota motora na Š105? Krásna páčka v medzidvernom priestore, a auto bez centrálu. Ty by bolo pravé orechové, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve_G Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Ahoj! Ja Ti mozem poradit ( ked tu radu beres od novacika), aby si dal aj alarm aj mechanicke zabezpecenie. Ja som tiez dlho hladal a rozmyslal a nakoniec som dal obe...ako mechanicke by som odporucal Zeder Lock! Vraj najlepsie co je teraz na trhu. Grüss Steve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 dědek - ale predstav si, aké by to bolo bomba, keby sa kufor v Octavii otváral tak, ako zadná kapota motora na Š105? Krásna páčka v medzidvernom priestore, a auto bez centrálu. Ty by bolo pravé orechové, nie? Představit si to dovedu nevím jestli by to ta slabá tyčka udržela otevřené. Bomba by byla kdyby tam byl i ten motor Alespoň by tam nikdo nelezl K tomu zabezpečení: včera jsem viděl video jak se poklepáním na klíč odemkne Defend že ekzistují rušičky GSM signálu a další věci tak už nevěřím ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 dědek - ale predstav si, aké by to bolo bomba, keby sa kufor v Octavii otváral tak, ako zadná kapota motora na Š105? Krásna páčka v medzidvernom priestore, a auto bez centrálu. Ty by bolo pravé orechové, nie? Představit si to dovedu nevím jestli by to ta slabá tyčka udržela otevřené. Bomba by byla kdyby tam byl i ten motor Alespoň by tam nikdo nelezl K tomu zabezpečení: včera jsem viděl video jak se poklepáním na klíč odemkne Defend že ekzistují rušičky GSM signálu a další věci tak už nevěřím ničemu. To video bych rád viděl...můžeš dát odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tady by to mělo byt http://video.google.com/videoplay?docid=-8...8001123&pl=true http://video.google.com/videoplay?docid=-1...3360785&pl=true Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 tady by to mělo bythttp://video.google.com/videoplay?docid=-8...8001123&pl=true http://video.google.com/videoplay?docid=-1...3360785&pl=true Ale o tom už někde bylo, že to bylo někdy zpočátku a že by tenhle "nedostatek" měl být odstraněný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Vím že je to starší ale myslíš že je to opravdu odstraněný? zloději ti jsou vždy o krok napřed. Pokud tam vyrobce něco změnil tak zloděj změní taktiku.Třeba víc tluče tím klackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 No tak to je mazec....fakt doufám, že už tohle nějakou dobu vyřešený mají. Mám všechna auta ve firmě zabezpečená jen tímhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) Tak všechno se dá obejít, nejde udělat nedobytný auto, jen jde o to přístup ztížit..případně obrátit pozornost k autu vedle, které tak zajištěné není.. Jinak Construct tam mám taky a k tomu ještě alarm.. Jo a koukal jsem na ten Zeder Lock, jen aby to nebyl zdroj aut pro Balkán Editováno: 1. Duben 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Nic bližšího o tom nevím od kdy to je lepší a tak. Pokud někdo ví tak napište jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Někde tady na fóru už se to probíralo a byly tam odkazy i na to video..no a tam to bylo uvedené,jen se mi dneska po tom nějak nechce pátrat, zkusím to kdyžtak zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.