Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, hledal jsem ale podobné téma nenašel.Nevíte náhodou kolik stojí výškové repro v zadních dveřích?Jako original škoda?Jeden mě přestal hrát a tak nevím zda není lepší to odpojit celé než dávat xxxx korun za nové.Nebo jde koupit nějaké neorigo co tam přesně pasuje?Díky za odpovědi

Ahoj mel bys napsat jakou mas fabku jestli kratkou sedan... na tohle sem se ptal ale lisi se ceny od provedeni auta,na kratkou to je myslim kolem 650 a na sedan 740...nejsem si jistej tak ber ty ceny jen tak orientacne ,kdo ma Etku at me opravi -_-

• Autor

Jo sorry je to kombi fabka

pokud tam pasujou přední výškáče, tak by se u mě jeden pár našel, nedávno jsem je vydnával z auta,

aha tak to bude nejspis ta drazsi cena,ale stejne nekdo s etkou by ti tu cenu moh rict presneji nez ja B) tak se ozvete a nebojte se :p

• Autor

Tak 700 nebo 800 kč za pidi reprák teda asi nedám

tak zjisti jestli se tam vejdou přední výškáče z krátký fábky a určitě se nějak domluvíme

• Autor

No pokusím se.Kéž by jsi mohl hodit foto toho vejškáče já bohužel tu možnost momentálně nemám

no skočím pro něj do garáže a hodím ti sem fotku

musím počkat na foták ale v zadu je na nich nápis 6Y0 035 411B

• Autor

No já tam mám jiné číslo ale jak tak koikám na tu fotku od s-talkera tak by to možná šlo nějak předělat na zadek

Pokud nejsi audiofil tak se daj sehnat neorigo za dvě stovky -_- a bude to hrát stejně

jinak za cenu originálů bys měl super výškáče od specializované firmy :dj:

presne tak NOS ma pravdu,kdyz tak me napada jedny dragstery mi tu doma lezi ale nechce se mi je davat do auta....,takze rekni ktere by sis pral a muzu dodat,kdyz mam za ne takovou paradni nahradu B) cena by byla 220 -_-

• Autor

Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden. -_-

Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden. -_-

jo jasny po kusech to neprodavam,takze takhle to budes mi t nejlepsi ;)

Jinak už to tu někde je - výrobce originálních repro pro Fabii najdete na http://www.tvm-valmez.cz, kde se dají repro i objednat za lepší cenu než od škodovky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.