Publikováno Březen 24, 200718 r Ahoj, hledal jsem ale podobné téma nenašel.Nevíte náhodou kolik stojí výškové repro v zadních dveřích?Jako original škoda?Jeden mě přestal hrát a tak nevím zda není lepší to odpojit celé než dávat xxxx korun za nové.Nebo jde koupit nějaké neorigo co tam přesně pasuje?Díky za odpovědi
Březen 24, 200718 r Ahoj mel bys napsat jakou mas fabku jestli kratkou sedan... na tohle sem se ptal ale lisi se ceny od provedeni auta,na kratkou to je myslim kolem 650 a na sedan 740...nejsem si jistej tak ber ty ceny jen tak orientacne ,kdo ma Etku at me opravi
Březen 24, 200718 r pokud tam pasujou přední výškáče, tak by se u mě jeden pár našel, nedávno jsem je vydnával z auta,
Březen 24, 200718 r aha tak to bude nejspis ta drazsi cena,ale stejne nekdo s etkou by ti tu cenu moh rict presneji nez ja tak se ozvete a nebojte se
Březen 24, 200718 r tak zjisti jestli se tam vejdou přední výškáče z krátký fábky a určitě se nějak domluvíme
Březen 24, 200718 r Autor No pokusím se.Kéž by jsi mohl hodit foto toho vejškáče já bohužel tu možnost momentálně nemám
Březen 24, 200718 r pouzil jsem uz jiny odkaz od jineho uzivatele a tady je foto sady repraku do fabie jsou to jen ty predni http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=406187
Březen 24, 200718 r Autor No já tam mám jiné číslo ale jak tak koikám na tu fotku od s-talkera tak by to možná šlo nějak předělat na zadek
Březen 24, 200718 r Pokud nejsi audiofil tak se daj sehnat neorigo za dvě stovky a bude to hrát stejně jinak za cenu originálů bys měl super výškáče od specializované firmy
Březen 24, 200718 r presne tak NOS ma pravdu,kdyz tak me napada jedny dragstery mi tu doma lezi ale nechce se mi je davat do auta....,takze rekni ktere by sis pral a muzu dodat,kdyz mam za ne takovou paradni nahradu cena by byla 220
Březen 24, 200718 r Autor Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden.
Březen 25, 200718 r Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden. jo jasny po kusech to neprodavam,takze takhle to budes mi t nejlepsi
Březen 26, 200718 r Jinak už to tu někde je - výrobce originálních repro pro Fabii najdete na http://www.tvm-valmez.cz, kde se dají repro i objednat za lepší cenu než od škodovky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.