Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ahoj, hledal jsem ale podobné téma nenašel.Nevíte náhodou kolik stojí výškové repro v zadních dveřích?Jako original škoda?Jeden mě přestal hrát a tak nevím zda není lepší to odpojit celé než dávat xxxx korun za nové.Nebo jde koupit nějaké neorigo co tam přesně pasuje?Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Ahoj mel bys napsat jakou mas fabku jestli kratkou sedan... na tohle sem se ptal ale lisi se ceny od provedeni auta,na kratkou to je myslim kolem 650 a na sedan 740...nejsem si jistej tak ber ty ceny jen tak orientacne ,kdo ma Etku at me opravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Jo sorry je to kombi fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 pokud tam pasujou přední výškáče, tak by se u mě jeden pár našel, nedávno jsem je vydnával z auta, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 aha tak to bude nejspis ta drazsi cena,ale stejne nekdo s etkou by ti tu cenu moh rict presneji nez ja tak se ozvete a nebojte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tak 700 nebo 800 kč za pidi reprák teda asi nedám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 tak zjisti jestli se tam vejdou přední výškáče z krátký fábky a určitě se nějak domluvíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No pokusím se.Kéž by jsi mohl hodit foto toho vejškáče já bohužel tu možnost momentálně nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 no skočím pro něj do garáže a hodím ti sem fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 pouzil jsem uz jiny odkaz od jineho uzivatele a tady je foto sady repraku do fabie jsou to jen ty predni http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=406187 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 musím počkat na foták ale v zadu je na nich nápis 6Y0 035 411B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 No já tam mám jiné číslo ale jak tak koikám na tu fotku od s-talkera tak by to možná šlo nějak předělat na zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Pokud nejsi audiofil tak se daj sehnat neorigo za dvě stovky a bude to hrát stejně jinak za cenu originálů bys měl super výškáče od specializované firmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 presne tak NOS ma pravdu,kdyz tak me napada jedny dragstery mi tu doma lezi ale nechce se mi je davat do auta....,takze rekni ktere by sis pral a muzu dodat,kdyz mam za ne takovou paradni nahradu cena by byla 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 24. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 25. Březen 2007 Sdílet Vloženo 25. Březen 2007 Díky za nabídku je lákavá,ale prozatím jsem to vyřešil jednou nabídkou z bazaru jeden kus za 100kč a mě právě stačí ten jeden. jo jasny po kusech to neprodavam,takze takhle to budes mi t nejlepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Jinak už to tu někde je - výrobce originálních repro pro Fabii najdete na http://www.tvm-valmez.cz, kde se dají repro i objednat za lepší cenu než od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.