malec Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 zdar, čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Vloženo 9. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 zdar,čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec je to přesně tak, je to naproti centrálce, pravděpodobně v novým Bussiness parku (nic jinýho tam není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malec Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 zdar,čtu a koukám, že je tady pár borců z Brna, měl bych na Vás takovej malej dotaz - jedu zejtra do Brna do jedný firmy, a jako adresu mi zadali IG WATTTEUW ČR Vídeňská 231/130 nemá náhodou někdo z vás tušení, kde by to mělo přesně bejt? na mapě sem to našel, ale nejsem si dvakrát jistej - podle toho, co jsem našel by to mělo být proti centrálnímu hřbitovu předem díky za radu a omlouvám se za příspěvek mimo diskuzi zdarec je to přesně tak, je to naproti centrálce, pravděpodobně v novým Bussiness parku (nic jinýho tam není) díky za pomoc pane zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.