Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
-_-

přesunuto!

• Autor

nikdo nic nemá??????????????

Upraveno od Lube

IMG_5577.jpg

IMG_5575.jpg

ooh ta zluta rs je namrd slintam!

to vis 19" delaj svoje... :D

..ale ta maska :kuk:

Hele ty 19" kola jsou už moc, se mi to nelíbí, vypadá to jak nacvaklý poklice lol

Ta maska? Jak to myslsis, jako ze hnus, nebo opak? Me se tedy mooc libi, neni poradne videt, ale z profilu to vypada hodne neoukoukane! :o

Ta maska? Jak to myslsis, jako ze hnus, nebo opak? Me se tedy mooc libi, neni poradne videt, ale z profilu to vypada hodne neoukoukane! :o

Jo tak tuhle moooc dobře znám!! Je jednoho automechanika z Auto Jarov!! ;) Stává tam denně! No vypadá fakt dobře, když jdu/jedu kolem vždycky slintám! Maska je bomba, sice taková masiv, ale sedí k tomu autu!

Jo tak tuhle moooc dobře znám!! Je jednoho automechanika z Auto Jarov!! ;) Stává tam denně! No vypadá fakt dobře, když jdu/jedu kolem vždycky slintám! Maska je bomba, sice taková masiv, ale sedí k tomu autu!

maska bomba, má supr prodloužení střechy-méně odstává, mohl bych jí v každém případě, ale ty kola né-ten názor s poklicema je trefný....jinak super :palec2:

• Autor

Hm tak ty kola asi pak prodám,a dám jinačí,ané bílí se mně taky moc nelíbjej <_<

post-30-1175077477_thumb.jpg

Hm tak ty kola asi pak prodám,a dám jinačí,ané bílí se mně taky moc nelíbjej <_<

ja bych si je nechal...bila na tom aute vcelku sedi....takhle je pekna....abys potom nelitoval ze si je dal pryc :)

A co je soupnout do nejaky tmavy..Treba grafitovy metalizy?

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice ..... ;)

Upraveno od Mara53

trochu odbočím - sháním delší dobu přesně takové decentní prodloužení střechy,jak má ta žlutá kráska výše - nevíte o nějakém, Milotec je moc vyfouklý a o jiným kromě toho z autodoplňků nevím, tohle je přesně to, co bych chtěl sehnat - jenže neumím laminovat, jinak bych ho už dávno měl, tak zkuste chlapi pomoct - po dodání prodloužení daruji za dobrý tip na výrobce lahev dobré jemně medové domácí slivovice .....          ;)

mě by zajímala ta maska!? Z té žluté nahoře! Nevíte původ?

Upraveno od Octavinek

maska bomba, má supr prodloužení střechy-méně odstává, mohl bych jí v každém případě, ale ty kola né-ten názor s poklicema je trefný....jinak super :palec2:

Tu masku jsem myslel jako ze je zajimava, ale vypada to na normal facelift s mrizkou...

je to ted lepší? lol

IMG_5576.jpg

Tak sem mel zase pravdu lol:)

Nech je tam, mě se na té žluté Oktě bílé disky líbí moc :palec2:

Ty jo, co je to za mega tahokov či co!!?? To se taky prodává??

je to ted lepší? lol

Tak ta maska je dost dobrá,hlavně něco nového.

4Lube Ta kola jsou cool :palec2:

Upraveno od mikl

• Autor

4Lube Ta kola jsou cool :palec2:

hm ale mýt ty tvoje 18" DEZENTY to by bylo ještě lepší. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.