soviska Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 (editace) nejspis budu nucen nechat vymenit bocni skla u sve Fabinky, proto jsem se chtel zeptat jaky je rozdil mezi znackami skel Saint-Gobain a Splintex. v prednich dverich mam Saint-Gobain Sekurit a v zadnich dverich Splintex solid tempered. v servisu mi rekli, ze namontuji ty skla, co budou mit skladem, ptam se proto, jestli me netahaji za nos a nechteji na me usetrit. diky za radu Editováno: 27. Březen 2007, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Jsme na tom stejně, taky přední Sekurit a zadní Splintex, nevím jakou to má logiku, možná proto, že jsem připlácel za zadní el. okna, kolega co má zadní okna na švihadla má zadní Sekurit stejně jako přední, ale to je jen spekulace, když bodou tónovaná, je to podle mě úplně jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Splintex už není. Přejmenováno na AGC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Saint gobain sekurit "FOREWER" jsou údajně pevnější a vydrží nějaký ten kamínek...ale nevím nezkoušel sem.... Jinak mám na utě všechny SG Sekurit a mám sunset i elektriku v zadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 V těch sklech je rozdíl jen v tom, že to vyrábí jiný výrobce. Jinak jsou úplně stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 25. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 diky za info, skla uz jsou vymenena presne za ty, co tam byly z vyroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Jeste se davaji skla CCC ted jsem, je videl na novych Fabiich a Octaviich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.