Přejít na obsah

185/60 R14 na rafik 5Jx14

manco

Doporučené příspěvky

Možné to samozřejmě je, problémy ale mohou nastat např. po nehodě, když tuto skutečnost zjistí pojišťovna a začne se cukat a odmítne plnit, jelikož to neodpovídá údajům v TP. Navíc ta guma nebude vypadat na tom úzkém ráfku hezky. Doporučuji koupit širší ráfky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možné to samozřejmě je, problémy ale mohou nastat např. po nehodě, když tuto skutečnost zjistí pojišťovna a začne se cukat a odmítne plnit, jelikož to neodpovídá údajům v TP. Navíc ta guma nebude vypadat na tom úzkém ráfku hezky. Doporučuji koupit širší ráfky.

Myslíš že bude pojištovna skoumat ráfky,kdyby měl neschválenej rozměr pneu tak,tomu určo pojištovna osladí ale jestli máš 5J nebo 6J poznaj pouze po demontáži kola a skouknutí rafku z vnitřní strany.

Odkaz ke komentáři

Vlasta: Naivita vladne svetem.

Bud si jistej, ze pokud nekdo zpusobi nejakou vysokou skodu (napr. na nejake technologii nebo na vecech, ktere prijdou k uhone pri nehode), pojistovna je schopna rozebrat auto vinika do sroubku, jen aby nemusela plnit.

To, ze je mozne dle tabulek zamenitelnosti pouzit pneu 185/60R14 i na rafku 5J je naprosto irelevantni, kdyz to neni kombinace schvalena vyrobcem...

Ale kazdemu co jeho jest.

Odkaz ke komentáři

No na to abych byl naivní už tak nějak nemám věk,ale souhlas s tím, že pokud to není schválené nemá to na autě co dělat,já se tím třeba řídím ale na druhou stranu znám tolik lidí co si stím hlavu nedělaj a že by měl někdo z nich problemy s pojištovnou jsem se zatím nesetkal.

Odkaz ke komentáři

Zdravim, dnes som to tak obul, myslim, ze to vyzera uplne normalne, ako origo...

Ak to niekto chce skumat, jasne, ze pride na to, ze raf je uzsi, ale je to o minimum. pri nejakom beznom pohlade to vobec nie je vidiet. A podla mna, poistovna aj tak hlavne skuma pneumatiku ako taku, rafik ani nie. Mne islo o to, aby sa ta pneumatika nemala tendenciu vyzuvat pri prejazde zakrutou, nejaku poistovnu neriesim. Ide mi o vlastnu bezpecnost...

Dakujem za rady...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...