Publikováno Březen 28, 200718 r Hello Po zmene casu sa mi vyskytol maly problem a sice mi nejde zmenit cas na palubnom PC. Malo by to ist manualne s tym tlacitkom doprava hodiny dolava minuty...zial ani jedno nejde.. V manuale pisu, ze sa to tlacitko moze poskodit, ak nan tlacite..mozno som v minulosti zatlacil a vsimol som si to az teraz... da sa to nejako opravit? Pripadne nastavit cas cez VAG? Dik
Březen 28, 200718 r Vagemto myslímjde,jinak je to ten levý kolíček,vlevo hodiny doprava minuty,jinak tomusíš chvilku podržet aby se to začlo pohybovat.
Březen 29, 200718 r Autor dik za radu..ale nejde to..aj to cvakne, ze prehodilo a nic sa nezmeni..ale ak to ide na vagu tak to necham az budem mat nejaky iny problem a potom to necham nastavit..je to takova prkotina, ale ked na to pozeras tak to stve :-))) nevies, kolko vlastne je :-)))
Březen 29, 200718 r Pokud mikrospínače cvakají....tak odpoj AKU a nech to resetovat potom připoj a nastav......samozřejmě může být neco vadného na desce...... M.
Duben 4, 200718 r Pokud mikrospínače cvakají....tak odpoj AKU a nech to resetovat potom připoj a nastav......samozřejmě může být neco vadného na desce......M. Tohle zkus, já už jsem tady tohle jednou psal. Přesně tohle mi pomohlo. Odpojit baterii a pak to šlo. Někdo se tomu smál, že je to jako reset compu, ale mě pomohlo přesně tohle, co píše Martin.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.