Jozinko1 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Hello Po zmene casu sa mi vyskytol maly problem a sice mi nejde zmenit cas na palubnom PC. Malo by to ist manualne s tym tlacitkom doprava hodiny dolava minuty...zial ani jedno nejde.. V manuale pisu, ze sa to tlacitko moze poskodit, ak nan tlacite..mozno som v minulosti zatlacil a vsimol som si to az teraz... da sa to nejako opravit? Pripadne nastavit cas cez VAG? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Vagemto myslímjde,jinak je to ten levý kolíček,vlevo hodiny doprava minuty,jinak tomusíš chvilku podržet aby se to začlo pohybovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozinko1 Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 dik za radu..ale nejde to..aj to cvakne, ze prehodilo a nic sa nezmeni..ale ak to ide na vagu tak to necham az budem mat nejaky iny problem a potom to necham nastavit..je to takova prkotina, ale ked na to pozeras tak to stve :-))) nevies, kolko vlastne je :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Pokud mikrospínače cvakají....tak odpoj AKU a nech to resetovat potom připoj a nastav......samozřejmě může být neco vadného na desce...... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Pokud mikrospínače cvakají....tak odpoj AKU a nech to resetovat potom připoj a nastav......samozřejmě může být neco vadného na desce......M. Tohle zkus, já už jsem tady tohle jednou psal. Přesně tohle mi pomohlo. Odpojit baterii a pak to šlo. Někdo se tomu smál, že je to jako reset compu, ale mě pomohlo přesně tohle, co píše Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.