century Vloženo 23. Březen 2010 Sdílet Vloženo 23. Březen 2010 Chlapi dotaz. Vy co máte ten paket špatné cesty.. jak na normální oktě tak na 4x4. Můžete se podívat jaký máte barvy na pružinách vpředu a vzadu. Mě by to zajímalo. Má někdo vpředu dvě fialový čárky a vzdadu má jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkaosa Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Chlapi dotaz. Vy co máte ten paket špatné cesty.. jak na normální oktě tak na 4x4. Můžete se podívat jaký máte barvy na pružinách vpředu a vzadu. Mě by to zajímalo. Má někdo vpředu dvě fialový čárky a vzdadu má jaký? tak schválne: máš to v mojom príspevku na fotkách, tak si to kukni nech sa darí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak vpředu modré a vzadu červená s modrou. Tak teď mě zajímá jeslti to mají i všichní ostatní a pak kdo tedy má vpředu dvě fialové(skoro růžové) a jáké u toho má vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak najde se někod kdo má vpředu dvě fialové(až růžové čárky)? Potřeboval bych vědět jeslti je to z 4x4 a jakou má barevnou kombinaci potom vzadu na pružinách. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Mám vepředu 2 fialovo-červeno-... (těžko určit přesnou barvu pod nánosem bláta) tečky a mám 4x4 se zvýšeným podvozkem. Co je vzadu, to netuším, sundavat kolo nebo lézt pod auto se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 A přes kolo to prokouknout nejde? Chápu je blbý sundavat kola. Já právě sháním pružiny na zadek a nevím s jakou by měli být vzadu. No kdyby přeci jen jste mi to zjistil byl bych moc vděčný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekrato Vloženo 26. Březen 2010 Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Zdarec, na své 4x4 (01/06) s paketem pro špatné cesty mám na předku čtyři žluté proužky a na zadku dvě zelené a jedna červená tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 Díkes. Dneska jsem čuměl na Yetiho a koukal jsem, že má vpředu zbarvení pružin jako já na předku.. Hroznej zmatek v barvach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jukobonsai Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 (editace) Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi 1.9 TDI na 15" kolesách ??? Editováno: 5. Duben 2010, autor: jukobonsai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Update: octavia 2 FL combi 4x4 1.8 TSI se zvýšeným podvozkem Barva teček na pružinách: - předek - fialová fialová - zadek - zelená zelená červená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jukobonsai Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi 1.9 TDI na 15" kolesách ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.a.n.a.n Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 Taky by me zajimalo kolik stoji dodatecna montaz.. Hodlam si taky zvysit podvozek, protoze to rozhodne uplatnim, navic me tak, i tak ceka vymena tlumicu. Prikladam obrazek s cislama dilu ale moc se v ty etce nevyznam - nemuzu hledat podle VIN....tudis by asi bylo nejlepsi najit majitele nejakeho scouta a podle jeho VIN najit cisla dilu v etce... Myslim ze pruzina a tlumic (2x predni a 2x zadni) by mohli stacit (ke zvyseni podvozku). Dalsi dily by meli byt schodne s O2 bez paketu nebo scout, az na delsi dorazy tlumicu ?. Jinak se jedna o verzi 2006 combi Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 proč hrůza?.) jinak kolik stojí ten tlumič zvýšený? se musí koupit asi leda origo, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAT Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 (editace) Zdravím, mám na prodej podložky pro zvýšení přední nápravy o 2 cm a zadní asi o 3 cm, pokud by měl někdo zájem, můžu sloužit. Cena je okolo 2000 kč za celou sadu na všechny kola. Mail: 00123456789@seznam.cz Editováno: 20. Říjen 2010, autor: MilanBAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andytwo Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 (editace) zdravim mam taky dotaz octavia combi 4x4 ma nizsiu svetlu vysku 138mm ako normalna 140mm ked sa k nej da ten paket pre zle cesty tak bude mat nejakych 158 mm ? bude vacsia spotreba ? dakujem za odpoved a s vyskou auta je to potom ako? Octavia 4x4 ma podla udajov na stranke 1463 a normalna 1468. To je pravda? Pytam sa preto lebo obcas budem potrebovat chodit na chatu a bojim sa aby som nieco neodtrhol ale ak mam mat o daky liter vacsiu spotrebu tak mi to zato Editováno: 1. Březen 2011, autor: andytwo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.a.n.a.n Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Zdravím, mám na prodej podložky pro zvýšení přední nápravy o 2 cm a zadní asi o 3 cm, pokud by měl někdo zájem, můžu sloužit. Cena je okolo 2000 kč za celou sadu na všechny kola. Mail: 00123456789@seznam.cz a me by zajimalo, jak vypadaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 zdravim mam taky dotaz octavia combi 4x4 ma nizsiu svetlu vysku 138mm ako normalna 140mm ked sa k nej da ten paket pre zle cesty tak bude mat nejakych 158 mm ? bude vacsia spotreba ? dakujem za odpoved a s vyskou auta je to potom ako? Octavia 4x4 ma podla udajov na stranke 1463 a normalna 1468. To je pravda? Pytam sa preto lebo obcas budem potrebovat chodit na chatu a bojim sa aby som nieco neodtrhol ale ak mam mat o daky liter vacsiu spotrebu tak mi to zato ja mam paket z vyroby a jezdim za 5,8l. vetsinou mimo mesto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 chtěl sem se zeptat na 1.2tsi existuje jenom spodní kryt motoru ? a ma ho cenu tam davat když mam standartni výšku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jukobonsai Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Neviete niekto zo skusenosti ,čo stoji dodatočná montáž paketu pre OII Combi ??? ...v autorizovanom servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanBAT Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 (editace) a me by zajimalo, jak vypadaji? Omlouvám se, že přidávám příspěvek až nyní, ale nedíval jsem se na forum a na mail mi nepřišlo oznámení o příspěvku, nicméně zasílám fotky podložek, jak pro přední, tak i zadní nápravu. Horní jsou na zadní nápravu a spodní jsou na přední nápravu. V případě zájmu mohu zaslat na dobírku. Na předek mám hned, na zadek bych musel dodělat. Cena 800 za nápravu. Editováno: 10. Březen 2012, autor: MilanBAT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vláďa L&K Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Tak to je hodně špatný photoshop :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) Já mám podložky na O1 naprodej, stačí si říct jak vysoké. Kdyžtak mi napište na koudakbmv@seznam.cz Editováno: 13. Duben 2013, autor: koudakbmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Chtěl bych se zeptat: pokud mám O2 kombi s paketem pro špatné cesty, na zimu mám 15" plech a na léto uvažuji nad ALU 17", nebude problém s geometrií při přezouvání léto/zima? A jak to potom řešíte s rezervou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajo17 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 da sa octavia 2 zvysit? pomocou pruzin? zo 4x4 alebo scout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasto sk. Vloženo 3. Září 2017 Sdílet Vloženo 3. Září 2017 Caute prikladam vykres na zvysenie podvozku podlozky pod predne pruziny .kazdy sustruznik vam to spravy nic zlozite a pasuju a funguju OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.