mustang Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Mam moznost zohnat uvedene radio ktore vsak majitel vybral z auta uz davnejsie a teraz nevie si spomenut ci bol k nemu nejaky bezp. kod. Rad by som sa teda opytal ci toto radio malo vobec nejaky bezp. kod a pripadne ako postupovat ak ho majitel nenajde ... Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Naozaj nikto mi nevie pomoct ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Tohle rádio mám v autě taky. Bezpěčnostní kód má, ale dá se vypnout, že ho po tobě to rádio nevyžaduje. Já ho mám vyplý, a nikdy jsem ho neměl zapnutej. Záleží na tom, jestli ho měl ten předchozí majitel před vyndáním aktivovanej nebo ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 mustang: Skús zájsť do servisu, mali by ti vedieť pomôcť. Záleží ale, na akého človeka natrafíš a koľko bude chcieť za to peňazí. Prípadne od prvého majiteľa zisti VIN kód auta, pomôže ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 31. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Dakujem pekne za rady. Radio naozaj nemalo aktivovane zabezpecenie (co ma veeelmi potesilo), takze hned zmenilo majitela ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2010 Tak to byla ta dobrá varianta ze byl vypnutý.....jinak neni problem to udělat (nutno vyndat a dovezt praha) kdyžtak SZ.........Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.