kops Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Mám jeden dotaz, zjistil jsem, že mám vůli v závěsech dveří u řidiče. Jak je řešeno technicky provedení pantů ? dají se vyměnit jen čepy pantů, nebo musím celé panty ? A nebo se zeptám vůbec blbě, má smysl to měnit ? Zatím dveře nevržou, ale mám strach aby to třeba nějak nepoškodilo zámek dveří. A jedna omluva na konec, nezkoumal jsem zda tady toto téma zaznělo. A pokud ano, budu rád i za odkaz a hlavně za zkušenosti - ty jsou k nezaplacení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Pokud je to vychozený tak musíš měnit celej pant,nejspíš bude vychozenej ten spodní. Nový stojí něco kolem 1800 dá se ale sehnat i na vrakovišti.Už se to tady probíralo zkus hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Mám jeden dotaz, zjistil jsem, že mám vůli v závěsech dveří u řidiče. Jak je řešeno technicky provedení pantů ? dají se vyměnit jen čepy pantů, nebo musím celé panty ? A nebo se zeptám vůbec blbě, má smysl to měnit ? Zatím dveře nevržou, ale mám strach aby to třeba nějak nepoškodilo zámek dveří. A jedna omluva na konec, nezkoumal jsem zda tady toto téma zaznělo. A pokud ano, budu rád i za odkaz a hlavně za zkušenosti - ty jsou k nezaplacení.... pokud máš na mysli ten s těma vačkama tak dodám vyrábíme je ale bez pera. tohle? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=434205 Editováno: 2. Duben 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Mám jeden dotaz, zjistil jsem, že mám vůli v závěsech dveří u řidiče. Jak je řešeno technicky provedení pantů ? dají se vyměnit jen čepy pantů, nebo musím celé panty ? A nebo se zeptám vůbec blbě, má smysl to měnit ? Zatím dveře nevržou, ale mám strach aby to třeba nějak nepoškodilo zámek dveří. A jedna omluva na konec, nezkoumal jsem zda tady toto téma zaznělo. A pokud ano, budu rád i za odkaz a hlavně za zkušenosti - ty jsou k nezaplacení.... pokud máš na mysli ten s těma vačkama tak dodám vyrábíme je ale bez pera. tohle? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=434205 dnes očekávám slunečné počasí a tak se podívám který že to zlobí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.