zabiak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Dobrou chuť pokud právě objedváte http://ceknito.sk/video.php?id=144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Dobrou chuť pokud právě objedvátehttp://ceknito.sk/video.php?id=144 sakra tak to je humač!! .....zabijacka.prasata,,,vsechno muzu..ale toto.. Klobouk dolu pred tim kery tuto praci vykonava! je to machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 k reálu už chybí jen ten smrádek. Patologové jsou natolik otrlí, že si na tělo položí i sváču, tak tomu říkám teprve maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 no celkom dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 To je supr video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 k reálu už chybí jen ten smrádek. Patologové jsou natolik otrlí, že si na tělo položí i sváču, tak tomu říkám teprve maso no žádnej extra smrad to není. Teda pokud to není nějakej uleženec Na pitvě nic není. Je to to samý, jako když se kuchá králík nebo prase nebo prostě cokoliv. Co drobet smrdělo, tak to bylo když jsem ze žlučových kamenů z patologie (dárek od primáře ) izoloval cholesterol. To pak docela nechutně smrdělo takovým tím puchem jak někde v domově důchodců, ale bylo to docela silnější. Já teda osobně bych si i klidně zapitval, je to už jen maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Hustotka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 proč mám před sebou svojí snídani, když je skoro noc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 proč mám před sebou svojí snídani, když je skoro noc?? Nejspis, ze si cíťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 V reálu je to mnohem zajímavější. Nejhorší je začátek, to otevření hrudníku a lebky a celková příprava. A ten smrad se dá vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Hm, tá ženská to už asi nerozchodí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 V reálu bych to vidět nechtěl a vlastně už ani jako video nikdy víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 V reálu bych to vidět nechtěl a vlastně už ani jako video nikdy víc no nevím proč, když je to zajímavé. Já jsem si zařídil podobnou pitvu jako je ta na videu. Byla to také ukázková pitva v rámci výuky zdravotních sester, kde se kuchalo komplet včetně rozkuchání všech orgánů. Navíc to bylo s fajnovým výkladem. Super. Byl to chlap cca 50 let, umřel na sklerozu, měl totálně ucpaný ty hlavní tepny kolem srdce. A kdyby neumřel na toto, tak by umřel poměrně brzo na rakovinu, protože měl rakovinu plic s počínající metastází. Jinak ty holčiny co to měly jako výuku se tam furt tlemily, asistent s nima laškoval, až se doktor dost nasral. Myslím, že jsem byl jeden z mála, koho ta pitva skutečně zajímala. Na závěr jsem si u primáře vyzvednul sáček se žlučovými kameny, hodil do kufříku ke sváče a mazal jsem do své výuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil7 Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Tak to je husté video, ale tak to je... Já osobně bych se na to v reálu asi koukat nemohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 V reálu bych to vidět nechtěl a vlastně už ani jako video nikdy víc no nevím proč, když je to zajímavé. Já jsem si zařídil podobnou pitvu jako je ta na videu. Byla to také ukázková pitva v rámci výuky zdravotních sester, kde se kuchalo komplet včetně rozkuchání všech orgánů. Navíc to bylo s fajnovým výkladem. Super. Byl to chlap cca 50 let, umřel na sklerozu, měl totálně ucpaný ty hlavní tepny kolem srdce. A kdyby neumřel na toto, tak by umřel poměrně brzo na rakovinu, protože měl rakovinu plic s počínající metastází. Jinak ty holčiny co to měly jako výuku se tam furt tlemily, asistent s nima laškoval, až se doktor dost nasral. Myslím, že jsem byl jeden z mála, koho ta pitva skutečně zajímala. Na závěr jsem si u primáře vyzvednul sáček se žlučovými kameny, hodil do kufříku ke sváče a mazal jsem do své výuky. Sis dal ke sváče žlučové kameny? Nebo k čemu sis je vzal jako těžítko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 taaaaaaaak a nevecerim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Super, ještě jsem to takto dopodrobna nikdy neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 V reálu bych to vidět nechtěl a vlastně už ani jako video nikdy víc no nevím proč, když je to zajímavé. Já jsem si zařídil podobnou pitvu jako je ta na videu. Byla to také ukázková pitva v rámci výuky zdravotních sester, kde se kuchalo komplet včetně rozkuchání všech orgánů. Navíc to bylo s fajnovým výkladem. Super. Byl to chlap cca 50 let, umřel na sklerozu, měl totálně ucpaný ty hlavní tepny kolem srdce. A kdyby neumřel na toto, tak by umřel poměrně brzo na rakovinu, protože měl rakovinu plic s počínající metastází. Jinak ty holčiny co to měly jako výuku se tam furt tlemily, asistent s nima laškoval, až se doktor dost nasral. Myslím, že jsem byl jeden z mála, koho ta pitva skutečně zajímala. Na závěr jsem si u primáře vyzvednul sáček se žlučovými kameny, hodil do kufříku ke sváče a mazal jsem do své výuky. Sis dal ke sváče žlučové kameny? Nebo k čemu sis je vzal jako těžítko ? Ne, izoloval jsem z nich cholesterol. Při té izolaci se laborkami a blízkém okolí nesl takový ten puch jak bejvá u starejch lidí. Pitva byla oproti tomu voňka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Jinak mi bejvalá kolegyně vyprávěla jak jim exnul v ústavu mrazák Zkuste hádat, co v něm skladovali :-) No samozřejmě "biologický materiál" Pak zkoumali, co to po baráku tak smrdí. Po otevření mrazáku na ně koukala brutus smradlavá kaše. No chuťovka to uklízet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.