Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

pěkné :)

Dobrou chuť pokud právě objedváte

http://ceknito.sk/video.php?id=144

sakra tak to je humač!! :kuk: .....zabijacka.prasata,,,vsechno muzu..ale toto.. :ph34r:

Klobouk dolu pred tim kery tuto praci vykonava! :palec2: je to machr

k reálu už chybí jen ten smrádek. Patologové jsou natolik otrlí, že si na tělo položí i sváču, tak tomu říkám teprve maso

no celkom dobre :)

To je supr video.

k reálu už chybí jen ten smrádek. Patologové jsou natolik otrlí, že si na tělo položí i sváču, tak tomu říkám teprve maso

no žádnej extra smrad to není. Teda pokud to není nějakej uleženec :D Na pitvě nic není. Je to to samý, jako když se kuchá králík nebo prase nebo prostě cokoliv. Co drobet smrdělo, tak to bylo když jsem ze žlučových kamenů z patologie (dárek od primáře lol ) izoloval cholesterol. To pak docela nechutně smrdělo takovým tím puchem jak někde v domově důchodců, ale bylo to docela silnější. :D

Já teda osobně bych si i klidně zapitval, je to už jen maso.

Hustotka !!!

proč mám před sebou svojí snídani, když je skoro noc?? kol9

proč mám před sebou svojí snídani, když je skoro noc?? kol9

Nejspis, ze si cíťa :p

V reálu je to mnohem zajímavější. Nejhorší je začátek, to otevření hrudníku a lebky a celková příprava. A ten smrad se dá vydržet.

Hm, tá ženská to už asi nerozchodí....

V reálu bych to vidět nechtěl a vlastně už ani jako video nikdy víc :ble

no nevím proč, když je to zajímavé. Já jsem si zařídil podobnou pitvu jako je ta na videu. Byla to také ukázková pitva v rámci výuky zdravotních sester, kde se kuchalo komplet včetně rozkuchání všech orgánů. Navíc to bylo s fajnovým výkladem. Super. Byl to chlap cca 50 let, umřel na sklerozu, měl totálně ucpaný ty hlavní tepny kolem srdce. A kdyby neumřel na toto, tak by umřel poměrně brzo na rakovinu, protože měl rakovinu plic s počínající metastází.

Jinak ty holčiny co to měly jako výuku se tam furt tlemily, asistent s nima laškoval, až se doktor dost nasral. Myslím, že jsem byl jeden z mála, koho ta pitva skutečně zajímala.

Na závěr jsem si u primáře vyzvednul sáček se žlučovými kameny, hodil do kufříku ke sváče a mazal jsem do své výuky. ;)

Tak to je husté video, ale tak to je...

Já osobně bych se na to v reálu asi koukat nemohl...

• Autor

no nevím proč, když je to zajímavé. Já jsem si zařídil podobnou pitvu jako je ta na videu. Byla to také ukázková pitva v rámci výuky zdravotních sester, kde se kuchalo komplet včetně rozkuchání všech orgánů. Navíc to bylo s fajnovým výkladem. Super. Byl to chlap cca 50 let, umřel na sklerozu, měl totálně ucpaný ty hlavní tepny kolem srdce. A kdyby neumřel na toto, tak by umřel poměrně brzo na rakovinu, protože měl rakovinu plic s počínající metastází.

Jinak ty holčiny co to měly jako výuku se tam furt tlemily, asistent s nima laškoval, až se doktor dost nasral. Myslím, že jsem byl jeden z mála, koho ta pitva skutečně zajímala.

Na závěr jsem si u primáře vyzvednul sáček se žlučovými kameny, hodil do kufříku ke sváče a mazal jsem do své výuky. ;)

Sis dal ke sváče žlučové kameny? Nebo k čemu sis je vzal jako těžítko ? :smich:

taaaaaaaak a nevecerim

Super, ještě jsem to takto dopodrobna nikdy neviděl :palec2:

Sis dal ke sváče žlučové kameny? Nebo k čemu sis je vzal jako těžítko ? :smich:

Ne, izoloval jsem z nich cholesterol. Při té izolaci se laborkami a blízkém okolí nesl takový ten puch jak bejvá u starejch lidí. Pitva byla oproti tomu voňka. ;)

Jinak mi bejvalá kolegyně vyprávěla jak jim exnul v ústavu mrazák :D Zkuste hádat, co v něm skladovali :-) No samozřejmě "biologický materiál" Pak zkoumali, co to po baráku tak smrdí. Po otevření mrazáku na ně koukala brutus smradlavá kaše. No chuťovka to uklízet...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.