FOX Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Zdar Marťas.Ty sis to taky dělal sám viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 časem hodím detajlnější foto třeba i sundám kolečko.........:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 časem hodím detajlnější foto třeba i sundám kolečko.........:-))) To budeš hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak jsem dnes jeden spáchal 1.načrtnu čáry kde budu řezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 2.na řezání používám brusku s řezným kotoučkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 3.proříznu-jde to jak po másle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 4.lehce začistit nužem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 5.horkovzduškou ohřeju kraje prořezů a plochýma kleštěma naohýbám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 6.hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 7.bez kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 8.komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Bomba navod Petan, mas boda. Fakt je to supr . Hned o vikendu se do toho pustim. Jen jeden dotak, jak moc to vytahujes? cca 5mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Možná o pisl víc ale to poznáš,tak ať se zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 zdar,dobrý návod jen dotaz:nechtělo by to spíše náporovou mřížku třeba někde přes nárazník?nebo nestačilo by třeba vespod nárazníku vyndat ten plast co je v rohu nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 dnes jsem to udelal,resil jsem jiny problem popsany jinde,tak jsem mel sundany plast podbeh,za pul hodky hotove otvurky.........Dik za navod,prvne jsem tam chtel dat takove zaluzie,ale nikde jsem je nemohl sehnat,ale tohle je mnohem jednodusi a stejne funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 (editace) tak to vypadá jednodušeji než jsem čekal, určitě si to nechám udělat... Editováno: 7. Duben 2007, autor: JimTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 jj Marťas si to dělal taky sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 jeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sam Vool Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Super návod, díky, taky se do toho pustim, viděl sem to nabízet na stránkach sportmotoru, chtěj za to asi dvojku i s montáží (za pitomou mřížku dost), sem si řikal že si to vyrobim z tahokovu, ale nebyl by tam ten sklon mřížky pro hladší odvod vzduchu pod kolo, tak sem váhal co s tim, tvoje řešení je krásně jednoduchý a levný, díky ti chlape Editováno: 10. Duben 2007, autor: Sam Vool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Čágo.Hele a co si myslíte o tomto... Docela se mi to líbí i vzhledově a pokud by i funkčnost se zlepšila,nemělo by to chybičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Čágo.Hele a co si myslíte o tomto...Docela se mi to líbí i vzhledově a pokud by i funkčnost se zlepšila,nemělo by to chybičku Podle mě to nebude mít funkčnost jaky to v podběhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Hosi, vy co mate trochu agresivnejsi styl jizdy, tak vyrezte to cele nekde v polovine na obou stranach! (je tam z vnejsi strany takova vyztuha na podbehu, tak tesne i ni - je to voditko aby to clovek udelal stejne na obou stranach) 1) vyresite zminovany problem s nedostatecnym odvetranim IC 2) budete mit lepe chlazene brzdy, verte je to dost poznat. Ja mam docela dravy styl jizdy, tak na moji octe mam IC cca 3x vetsi uprostred pred chladicovou stenou a je to samo poznat... Kazdopadne potvrdim slova, ktere jiz zde padly, zvetsi se turbodira, ale ja to uspesne kompnezuji BOV ventilem (MKIV). Nastup je sice nepatrne pozdeji, ale to je taky dano i mapami, ktere mam v ECU. Ale pri sportovni jizde je vetsi IC velkym prinosem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Hosi, vy co mate trochu agresivnejsi styl jizdy, tak vyrezte to cele nekde v polovine na obou stranach! (je tam z vnejsi strany takova vyztuha na podbehu, tak tesne i ni - je to voditko aby to clovek udelal stejne na obou stranach) 1) vyresite zminovany problem s nedostatecnym odvetranim IC 2) budete mit lepe chlazene brzdy, verte je to dost poznat. Ja mam docela dravy styl jizdy, tak na moji octe mam IC cca 3x vetsi uprostred pred chladicovou stenou a je to samo poznat... Kazdopadne potvrdim slova, ktere jiz zde padly, zvetsi se turbodira, ale ja to uspesne kompnezuji BOV ventilem (MKIV). Nastup je sice nepatrne pozdeji, ale to je taky dano i mapami, ktere mam v ECU. Ale pri sportovni jizde je vetsi IC velkym prinosem. Muzes nam sem hodit nejaky fotecky toho IC jak to mas udelany atp ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 MichalF: neboj uz se nejaky ten patek chystam zalozit svuj threat v sekci Vase octavie, tak to tam budu hazet.. kazdopadne mam zname, kteri jezdi s 1.8T zavody (LeMost, LeBrno) takze jsem trochu nacuchnul a zacinam to postupne predelavat na zavodaka (joke) hned jak bude po laku moje octula, udelam fotos a hodim je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 MichalF:neboj uz se nejaky ten patek chystam zalozit svuj threat v sekci Vase octavie, tak to tam budu hazet.. kazdopadne mam zname, kteri jezdi s 1.8T zavody (LeMost, LeBrno) takze jsem trochu nacuchnul a zacinam to postupne predelavat na zavodaka (joke) hned jak bude po laku moje octula, udelam fotos a hodim je tady A kdy de na lak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.