Hensel Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 tak jsem si dnes vzal do práce kšeftíček trošičku a trošičku jsem si hrál a tay foto na posouzení je to podle MartinaRS tímto mu děkuji za konzultaci dnes odpo ...jinak je to foceno mobilem suma sumárum mi to trvalo cca 3 hodky v pohodičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Hensel: pěkná práce, dobrá inspirace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 tak jsem si dnes vzal do práce kšeftíček trošičku a trošičku jsem si hrál a tay foto na posouzení je to podle MartinaRS tímto mu děkuji za konzultaci dnes odpo ...jinak je to foceno mobilem suma sumárum mi to trvalo cca 3 hodky v pohodičce Hensi nebyly by nějaké orientační rozměry?Kydž už je to vymyšlený.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 čauky no rozměry tak lamela je dlouhá 7,5cm , ty dva sloupečky jsou od sebe vzdáleny 1,5cm a lamela má na výšku 1,5 cm ..... podotýkám, že inspirace je od MartinaRS i rozměry my dával Marťas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 čauky no rozměry tak lamela je dlouhá 7,5cm , ty dva sloupečky jsou od sebe vzdáleny 1,5cm a lamela má na výšku 1,5 cm ..... podotýkám, že inspirace je od MartinaRS i rozměry my dával Marťas děkuji.Od Martina je mi to jasný.ten už to má dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) a tady je to už na autě ani se nemusí sundávat kolo stačilo ho jen vytočit Editováno: 25. Duben 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 a tady je to už na autě ani se nemusí sundávat kolo stačilo ho jen vytočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Hezka prace, premejslim, ze to taky udelam a nebo zavolam Martinoj pac to u nej mam slibeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Chtelo by to tam hodit nejake cidlo teploty pred a po zakroku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Chtelo by to tam hodit nejake cidlo teploty pred a po zakroku ... no.To neni špatnej nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 jo to chtelo ,uz to mam vyrezany,tak kdo to nema,tak obyc tepl s venkovnim cidlem a merit a merit a pak riznout a pri stejnych podminkou to zjuknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Hezka prace, premejslim, ze to taky udelam a nebo zavolam Martinoj pac to u nej mam slibeny jako je to fakt pakárna to prořezávat jen takovým tím ulamovacím nožíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Hezka prace, premejslim, ze to taky udelam a nebo zavolam Martinoj pac to u nej mam slibeny jako je to fakt pakárna to prořezávat jen takovým tím ulamovacím nožíkem No,to ti teda věřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 2.na řezání používám brusku s řezným kotoučkem Hensi.Takhle to šlo určo líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 2.na řezání používám brusku s řezným kotoučkem Hensi.Takhle to šlo určo líp to urřitě jenže nevím jestli tohle mají u mě v práci zámečnici a nechtěl jsem porhrabávat celou dílnu tak holt nožík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 (editace) Ahoj všem pěkná práce ale je to dřina co:-))) udělat takto parádní mřížku:-)))))) Editováno: 25. Duben 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 25. Duben 2007 Sdílet Vloženo 25. Duben 2007 Nezvýší se při tom hluk z proudícího vzduchu? Nepíská to při větších rychlostech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ohledně nežádoucích zvuků jsem nic nezaznamenal........:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Ohledně nežádoucích zvuků jsem nic nezaznamenal........:-))) dnes jsem poprvé jel po této úpravě a nic jsem neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 zdar, po nehodě mám na vrchu toho chladiče slabou prasklinku,dělá mi to bordelve výkonu padá mi to do nouzáku,vždy když to zalepím je na chvilku klid a pak to znovu podfoukne to lepidlo a jsem kde jsem byl,lepil jsem to už 3x.pattex,tavná tyčka,chemoprén.tentokrát jsem přes ten chemoprén dal i kus plstu a zdá se že je to opět v háji,nevíte někdo čím to zalepit aby to drželo snad navždy?????????děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 zdar,po nehodě mám na vrchu toho chladiče slabou prasklinku,dělá mi to bordelve výkonu padá mi to do nouzáku,vždy když to zalepím je na chvilku klid a pak to znovu podfoukne to lepidlo a jsem kde jsem byl,lepil jsem to už 3x.pattex,tavná tyčka,chemoprén.tentokrát jsem přes ten chemoprén dal i kus plstu a zdá se že je to opět v háji,nevíte někdo čím to zalepit aby to drželo snad navždy?????????děkuji! No osobne bych to asi zalepil novym collerem a rovnou uz nejakym vetsim.... Ale pokud to chces zpravovat tak mam takovy pocit ze se chladice obecne lepi cinem, nam ho tak ted zpravovali na Camaru Snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 zdar,po nehodě mám na vrchu toho chladiče slabou prasklinku,dělá mi to bordelve výkonu padá mi to do nouzáku,vždy když to zalepím je na chvilku klid a pak to znovu podfoukne to lepidlo a jsem kde jsem byl,lepil jsem to už 3x.pattex,tavná tyčka,chemoprén.tentokrát jsem přes ten chemoprén dal i kus plstu a zdá se že je to opět v háji,nevíte někdo čím to zalepit aby to drželo snad navždy?????????děkuji! No osobne bych to asi zalepil novym collerem a rovnou uz nejakym vetsim.... Ale pokud to chces zpravovat tak mam takovy pocit ze se chladice obecne lepi cinem, nam ho tak ted zpravovali na Camaru Snad ti to pomuze ahoj,díky,ale psal jsem zvrchu a tam je plast,to asi cínem dost dobře nepůjde,skusím eprozín.díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.