špája Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Chtěl bych zjistit zda měl někdo podobný problém; příp. jaká závada to byla a kolik stála oprava. Auto mi vždy chytalo na otočení klíčku, včera ráno taky vše OK, ale když jsem chtěl odpoledne odjet motor mi točí naprázdno a ani neškytne. Auto je totálně nepojízdné. Má někdo zkušenost prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak to mi robí Octavia 1.6i 74kW rok 98.... niekedy chytí až na tretí pokus... VAG neukazuje nijakú závadu.... stane sa to tak raz za týždeň..... robilo to aj po výmene sviečok... čo už?? nezabijem sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Chtěl bych zjistit zda měl někdo podobný problém; příp. jaká závada to byla a kolik stála oprava. Auto mi vždy chytalo na otočení klíčku, včera ráno taky vše OK, ale když jsem chtěl odpoledne odjet motor mi točí naprázdno a ani neškytne. Auto je totálně nepojízdné. Má někdo zkušenost prosím ? Sice nemam benzin,ale tohle se stavalo,kdyz nefungovalo benzinove cerpadlo.Kdyz otocis klickem,mel bys slyset,jak si nasava benzin(vrni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špája Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 ..tak záhada se ještě zvětšila. Po napíchnutí na diagnostiku (žádný záznam) auto bez jakéhokoliv zásahu v pohodě napoprvé nastartovalo a nejeví žádné závady. Nemohl by to být imobilizér (mám tam ještě přidané zabezpečovací zařízení od Jablotronu) ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 tak jestli to bude imoboliserem to teda nevím, ale dělá mi to taky. Když otočím klíček slyším jak čerpadlo natlakuje, ale když to udělám znovu slyšet už není protože má už natlakováno. Kdyby byl problem s čerpadlem napsal by to Vag a dělalo by to brykule i za jízdy - to je aspoň můj názor. Taky jsem slašel a tomu bych věřil, že to dělá nějaké čidlo teploty motoru. Stane se, že to nenatočím nebo to naskočí a hned hcípne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Tak tohle se stalo nedavno u nas doma. Octa nesla nastartovat. - Po diagnostice vse ok. Tak a nebylo slyset cerpaldo - tak asi v haji. Rozebrano a maka. Takze promereni kabelu - neni tam + .Takze napichujem postupne kabel - od relatka cerpadla - to spousti na tech par vterin pro natlakovani - na stejnou dobu ridici jednotka motoru. No po napich. nesla stava u prahu - stredni sloupek. Rozeb. koberec plasty - neco naletovano na kabelu - mrkame kam to vede - pod sedacko je tajny spinac a omylem se do nej skrtlo - asi zadni gum. rohozkou. No takze ted uz vime ze tam mame tajny - ted uz netajny vypinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Je to pravděbodobně imobilizér, měl jsem ten samej problém a po odstranění všech tajnejch vypínačů a nestandardních imobilizérů to šlape jak hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Je to pravděbodobně imobilizér, měl jsem ten samej problém a po odstranění všech tajnejch vypínačů a nestandardních imobilizérů to šlape jak hodinky Ale kdyby to byl imobilizér tak by na palubovce při startu blikala žlutá ikonka ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaza01 Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Je to pravděbodobně imobilizér, měl jsem ten samej problém a po odstranění všech tajnejch vypínačů a nestandardních imobilizérů to šlape jak hodinky Ale kdyby to byl imobilizér tak by na palubovce při startu blikala žlutá ikonka ne? tak to mě nic nesvítilo, protože zlobil ten dodělávanej imobilizér alias tajný vypínač, jinak při poruše továrního imobilizéru to svítit může,ale jistej si tím nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falach Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 U mě podobný problém studené starty. Klapka nová landa sonda nová a porád nic a nakonec těsnění na sacím potrubí, bylo spečené a mělo to falešné sání.Tak to opravili a udělali kontrolu rovinosti toho plastového sání a dále svíčky jsem tam měl na felicii tak taky vyměnili a udělali těsnost chladící kapaliny.No celkem to stálo 4.086Kč. Nemohli na to přijít dělali to 2 dny.Ale na autorizovaný servis cena slušná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) tak jestli to bude imoboliserem to teda nevím, ale dělá mi to taky. Když otočím klíček slyším jak čerpadlo natlakuje, ale když to udělám znovu slyšet už není protože má už natlakováno. Kdyby byl problem s čerpadlem napsal by to Vag a dělalo by to brykule i za jízdy - to je aspoň můj názor. Taky jsem slašel a tomu bych věřil, že to dělá nějaké čidlo teploty motoru.Stane se, že to nenatočím nebo to naskočí a hned hcípne .. Taky si myslim, že to čerpadlo není, na 100% by to chcípalo za jízdy. J. Editováno: 20. Duben 2007, autor: jiri26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Tak tohle se stalo nedavno u nas doma. Octa nesla nastartovat. - Po diagnostice vse ok. Tak a nebylo slyset cerpaldo - tak asi v haji. Rozebrano a maka. Takze promereni kabelu - neni tam + .Takze napichujem postupne kabel - od relatka cerpadla - to spousti na tech par vterin pro natlakovani - na stejnou dobu ridici jednotka motoru. No po napich. nesla stava u prahu - stredni sloupek. Rozeb. koberec plasty - neco naletovano na kabelu - mrkame kam to vede - pod sedacko je tajny spinac a omylem se do nej skrtlo - asi zadni gum. rohozkou. No takze ted uz vime ze tam mame tajny - ted uz netajny vypinac ...možná hloupý dotaz, ale ten vypínač má každá Octavia, nebo je to dodělávaný? Díky J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špája Vloženo 20. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Díky všem za odpovědi, záhada objasněna. Za týden jsem zůstal "viset" znovu. Vyměnili mi benzínové čerpadlo a od té doby auťák šlape zas jako hodinky. Původní čerpadlo sice makalo, ale z nějakého důvodu nebylo schopno natlakovat dostatečně palivový systém. V autorizované servisu jsem dal 6100,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.