Publikováno Duben 6, 200718 r Možno poznáte, ale zaujímalo by ma ako by dopadli tie naše Lauriny po takomto zábere: http://www.autorevue.cz/default.aspx?serve...p;article=10600
Duben 12, 200718 r Nemáte někdo odkaz na ty videa? uplne stejne, navic tady ty videa primo s Octavii byly
Duben 12, 200718 r Nemáte někdo odkaz na ty videa?uplne stejne, navic tady ty videa primo s Octavii byly Aj ja by som to rád videl... tie octavky.... zatial som to tu nenašou....
Duben 13, 200718 r Nemáte někdo odkaz na ty videa?uplne stejne, navic tady ty videa primo s Octavii byly Aj ja by som to rád videl... tie octavky.... zatial som to tu nenašou.... Bylo to tady, zbyly alespoň obrázky, link na megaupload je už mrtvý, někde to určo ještě bude, já už jsem to u sebe smazal.
Duben 14, 200718 r Nemáte někdo odkaz na ty videa?uplne stejne, navic tady ty videa primo s Octavii byly Aj ja by som to rád videl... tie octavky.... zatial som to tu nenašou.... Bylo to tady, zbyly alespoň obrázky, link na megaupload je už mrtvý, někde to určo ještě bude, já už jsem to u sebe smazal. ...veď len takto môžeme mať spoľahlivé octavky... Upraveno Duben 14, 200718 r od topi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.