cippis Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 Hm, tak najdi niekoho kto má park assist tiež a prehoďte si RJ a uvidíš. Ak to prestane vieš že je chyba tam, ak nie je chaba v snímači prípadne jeho vedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? Díky A netrčí ti něco do prostoru co zabíraj čidla?, třeba na předku byl vždycky problém kvůli odstávající RZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.