cippis Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? Díky Citovat
profor Vloženo 7. Duben 2007 Vloženo 7. Duben 2007 Hm, tak najdi niekoho kto má park assist tiež a prehoďte si RJ a uvidíš. Ak to prestane vieš že je chyba tam, ak nie je chaba v snímači prípadne jeho vedení. Citovat
stihacka Vloženo 8. Duben 2007 Vloženo 8. Duben 2007 Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? Díky A netrčí ti něco do prostoru co zabíraj čidla?, třeba na předku byl vždycky problém kvůli odstávající RZ... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.