Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? :help: Díky

Vloženo

Hm, tak najdi niekoho kto má park assist tiež a prehoďte si RJ a uvidíš. Ak to prestane vieš že je chyba tam, ak nie je chaba v snímači prípadne jeho vedení.

Vloženo
Ahoj, naistalil jsem origo park systém VW( OI) z bazaru fora do kombika. Čidla jsem dal jako origo . 1. systém mi pořád nepravidelně popípává i když stojím a nikde okolo nic. Na Vagu mi na jednom krajním čidle proskakuje hodnota od 0 do 70cm. 2. ŘJ jednotka nejde nakodovat správně podle auta, ani kdybych se po...l. už jsem to konzujtoval s Cosbym a taky už to zažil a taky neví. Nevíte kde je zakopanej pes? :help: Díky

A netrčí ti něco do prostoru co zabíraj čidla?, třeba na předku byl vždycky problém kvůli odstávající RZ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...