quadrat Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Vzhledem k tomu, že mi brácha sednul do mýho bílýho čalounění s bundou zasranou od asfaltu a pak, aby mi pomohl, tak mi přinesl benzín na vyčištění jenomže to byl benzín s namíchaným olejem . Takže moje čalounění je teď jedna velká skrvrna - ještě, že to je na zadních sedačkách.... Rád bych se zeptal, jestli někdo nemáte zkušenosti s pěnovýma čističema čalounění - popřípadě, kterou značku byste doporučili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Vzhledem k tomu, že mi brácha sednul do mýho bílýho čalounění s bundou zasranou od asfaltu a pak, aby mi pomohl, tak mi přinesl benzín na vyčištění jenomže to byl benzín s namíchaným olejem . Takže moje čalounění je teď jedna velká skrvrna - ještě, že to je na zadních sedačkách....Rád bych se zeptal, jestli někdo nemáte zkušenosti s pěnovýma čističema čalounění - popřípadě, kterou značku byste doporučili. Zdarec hod tam Wanish nebo jak se to piše už jsem ho taky použival a velke spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 A nebo ještě koupit čistič od Sonaxu, ten by měl být ještě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Přesně jsem téhož názoru. Jezdit s autem a jednou za čas ho nechat profesionálně vyčistit. Samo je občasné vyluxování vysavačem a otření prachu, aby to člověk nežral ten prach. Ale nějaký ten flek budeš špatně dávat ven. Oni na to mají spešl přípravky a hlavně to vysajou zevnitř sedadla pod tlakem, kdešto ty to tam akorát zarveš prach a špínu... Fakt profi vyčištění je nejlepší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 10. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Přesně jsem téhož názoru. Jezdit s autem a jednou za čas ho nechat profesionálně vyčistit. Samo je občasné vyluxování vysavačem a otření prachu, aby to člověk nežral ten prach. Ale nějaký ten flek budeš špatně dávat ven. Oni na to mají spešl přípravky a hlavně to vysajou zevnitř sedadla pod tlakem, kdešto ty to tam akorát zarveš prach a špínu... Fakt profi vyčištění je nejlepší řešení Hmmm a nemáte nějaký tip okolo Jičína či MB a kolik to asi tak stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Přesně jsem téhož názoru. Jezdit s autem a jednou za čas ho nechat profesionálně vyčistit. Samo je občasné vyluxování vysavačem a otření prachu, aby to člověk nežral ten prach. Ale nějaký ten flek budeš špatně dávat ven. Oni na to mají spešl přípravky a hlavně to vysajou zevnitř sedadla pod tlakem, kdešto ty to tam akorát zarveš prach a špínu... Fakt profi vyčištění je nejlepší řešení Hmmm a nemáte nějaký tip okolo Jičína či MB a kolik to asi tak stojí??? cca počítej vyčištění interieru tak za 1000, občas se dělají akce. Tyto firmy dělají většinou i obnovu laků a to je cca taky ten litr... někdy je akce třeba za 1500 obojí atd.. Tady v Plzni je (tuším, že je pořád) firma a ta dělá obojí za 1400. Zkus vyhledávač(seznam, google, jyxo atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Přesně jsem téhož názoru. Jezdit s autem a jednou za čas ho nechat profesionálně vyčistit. Samo je občasné vyluxování vysavačem a otření prachu, aby to člověk nežral ten prach. Ale nějaký ten flek budeš špatně dávat ven. Oni na to mají spešl přípravky a hlavně to vysajou zevnitř sedadla pod tlakem, kdešto ty to tam akorát zarveš prach a špínu... Fakt profi vyčištění je nejlepší řešení Hmmm a nemáte nějaký tip okolo Jičína či MB a kolik to asi tak stojí??? Fa.Kedar...max spokojenost a cena za O1 komplet vnitřek,venek,motor.....1800,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 měl sem podobný problém..........prdelí sem se otřel o pant dveří a pak si sednul do autí a nestačil sem se divit..........ale pak sem nechal celej interier vydrbat za 590kč a plná spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Ty pěnový čističe jsou vážně na prd. Při troše snahy to sice čistí docela dobře, ale ten saponát zůstává to v potahu - takže pak se to špiní desetkrát rychlejc. Další možností je svlíknout čalounění a naházet do pračky - je to ale příšerná práce, nadruhou stranu výsledek je 100%. I firmy co čistěj interiéry neuměj (nebo nechtěj) čistí prostředek dokonale vymít ze sedadla, takže se to špiní trochu rychleji než nový potah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Auto Zítka Sukorady - přesně mezi MB a Jičínem - naprostá spokojenost, příjemní lidé, cena strojního čištění 990,- Kč a služby fakt SUPER Doporučuju nechat vyčistit,,,zkoušel jsem několik pěnových čističů a nepomohlo nic Přesně jsem téhož názoru. Jezdit s autem a jednou za čas ho nechat profesionálně vyčistit. Samo je občasné vyluxování vysavačem a otření prachu, aby to člověk nežral ten prach. Ale nějaký ten flek budeš špatně dávat ven. Oni na to mají spešl přípravky a hlavně to vysajou zevnitř sedadla pod tlakem, kdešto ty to tam akorát zarveš prach a špínu... Fakt profi vyčištění je nejlepší řešení Hmmm a nemáte nějaký tip okolo Jičína či MB a kolik to asi tak stojí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javurek Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 Z vlastní zkušenosti vím, že sám to nejspíš nikdy nevyčistíte. Spíš to můžete ještě zhoršit a špínu zažrat hlouběji do materiálu. Zkuste zavolat tady. A přinejhorším koupit novou sedačku, anebo se smířit se skvrnou v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 No myslím že už od roku 2007 je to vyřešené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.