Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava.

Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají lol

Vloženo
Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava.

je nas neco tesne pres 20 a cena se posunula na 700 za sadu ;)

Vloženo

Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají lol

Nedělej si srandu ze zemělcu :angry: - ja ve sve kombajnuli mam taky jenom ty pos.ate gumy a shanim prave něco normalního.

Vloženo

Tak ta akce dnes zřejmě skončila.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175

No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců

Vloženo

No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců

zemedelec nejsem!! ale koberecky bych taky bral nebot tam mam taky jen gumove a na letni mesice je lepsi koberecek (vyklepnu prach a je uklizeno) taky jsem pro kdyby se seslo vic lidicek co by o to stalo !!

Vloženo

Chtělo by to někoho kdo by to organizoval a domluvil v tepichach.

Ja sem chtěl sice nějaky svůj napis, ale kvůli slevě bych asi přežil i něco neoriginalního.

Vloženo
ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem :)

Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl.

Vloženo
ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem :)

Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl.

Přesně tak - podminkou slevy bylo odebrané množství a stejný napis stejné velikosti ve stejném fontu.

Ted jenom sehnat někoho ochotného na organizaci :)

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...