brunoos Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. je nas neco tesne pres 20 a cena se posunula na 700 za sadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Řekl bych, že kromě "zemědělce" kodemiho už všichni koberce mají Nedělej si srandu ze zemělcu - ja ve sve kombajnuli mam taky jenom ty pos.ate gumy a shanim prave něco normalního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 fnuk Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Co tak udělat taky společnou akci na koperce od tepichy EU. Jak psal Baurak - cena by byla asi velice zajimava. Tak ta akce dnes zřejmě skončila. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...9941&st=175 No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 No to byla akce oktavia klubu a ti by si na koberečky určitě nedali napis fabia nebo tak něco a rozměrově by to taky nebylo do fabie - ja myslel udělat akci fabiatiku a nechat si na koberečky dat napis fabia nebo něco v tom smyslu - co sem četl na strankach EU kobercu tak sleva se davá na větši množství stejných koberců zemedelec nejsem!! ale koberecky bych taky bral nebot tam mam taky jen gumove a na letni mesice je lepsi koberecek (vyklepnu prach a je uklizeno) taky jsem pro kdyby se seslo vic lidicek co by o to stalo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Chtělo by to někoho kdo by to organizoval a domluvil v tepichach. Ja sem chtěl sice nějaky svůj napis, ale kvůli slevě bych asi přežil i něco neoriginalního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 12. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 tak za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ja bych dotoho sel a jak sem psal me staci cerne V8 se sedym okrajem Já myslím, že Octaviani si dávali i různé specifikace ........ tedy různé barvy obšití, nápisy atd. sleva je pak poskytnuta za počet odebraných sad na jednu objednávku. Aspoň já jsem to tak pochopil když jsem to u nich četl. Přesně tak - podminkou slevy bylo odebrané množství a stejný napis stejné velikosti ve stejném fontu. Ted jenom sehnat někoho ochotného na organizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 mls mls to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 neprodam koberecky jse vzdy hodej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 myslim si dobre ze koberecky v kratke a combi sou stejne ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 ano v combi a hack jsou stejne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan7 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Dobrý večer, sháním textilní koberečky do Fábie RS. Neví někdo o něčem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 30. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Dobrý večer, sháním textilní koberečky do Fábie RS. Neví někdo o něčem?? mkni na aukro.cz nekdo je tam tedka prodava za 800,- origo novy jeste zabaleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 na leto sú určite lepšie koberčeky aj ja mám len gumové a chcel by som kúpiť. a určite by sa tak nešpinili keby sme sa tam všetci vyzúvali a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.