Přejít na obsah

Řadící páka automat - kůže?

Prochaine

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.

Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce).

pokud bys chtěl koženou manžetu na řadičku, tak není problém... (www.manzety.wz.cz) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.

Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce).

Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano.

Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano.

Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne...

Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka.

Odkaz ke komentáři

Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne...

Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka.

"Koule" ? Tim myslis ten vlastni "joystick" ?

post-1470-1193861572_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne...

Jo Joystick je odborně "volič řazení" pytlík je "manžeta řazení" a ten rámeček dole s podsvětlením je "kryt tiptroniku" A já tomu joysticku říkám koule, nebo bambule :-)

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Mě štve že se ten joustick tak odírá včetně toho stříbrného nápisu DSG. Chtěl bych to nějak vyměnit ale za 1700,- se mi to kupovat nechce. Nemáte někdi nějaký Tip jak to pořešit?

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
Mě štve že se ten joustick tak odírá včetně toho stříbrného nápisu DSG. Chtěl bych to nějak vyměnit ale za 1700,- se mi to kupovat nechce. Nemáte někdi nějaký Tip jak to pořešit?

Ty máš nápis DSG na tý "bambuli" nastříkanej,že se ti odírá??? :o Já to tam mám vyražený.

Odkaz ke komentáři

Zřejmě se mu loupe to chromování. Na jedné řadičce jsem to viděl a opravdu to vypadá nehezky.

Nevím jak by se to dalo ošetřit. Podle mého názoru asi nijak. Možná to souvisí se složením potu toho kterého uživatele. Někdo ho má bohužel agresivnější.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...