Prochaine Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám. Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelty-Bombas Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). pokud bys chtěl koženou manžetu na řadičku, tak není problém... (www.manzety.wz.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Mě by stačilo, kdyby mi někdo řekl, jestli je nebo není kožená už z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 No zapaľovačom to poznáš určite, či to bola koža alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 No zapaľovačom to poznáš určite, či to bola koža alebo nie Presne tak!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubulo Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka. "Koule" ? Tim myslis ten vlastni "joystick" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubulo Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Je řadička u automatu vždy v kůži, anebo jen s malým koženým paketem? Podle mě ano - anebo to fakt nepoznám.Kožený paket jsem neobjednával, jen jsem si připlácel asi 1500 za kožený volant (montoval mi ho prodejce). Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka. "Koule" ? Tim myslis ten vlastni "joystick" ? Jo Joystick je odborně "volič řazení" pytlík je "manžeta řazení" a ten rámeček dole s podsvětlením je "kryt tiptroniku" A já tomu joysticku říkám koule, nebo bambule :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne...Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka. "Koule" ? Tim myslis ten vlastni "joystick" ? Mě štve že se ten joustick tak odírá včetně toho stříbrného nápisu DSG. Chtěl bych to nějak vyměnit ale za 1700,- se mi to kupovat nechce. Nemáte někdi nějaký Tip jak to pořešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mě štve že se ten joustick tak odírá včetně toho stříbrného nápisu DSG. Chtěl bych to nějak vyměnit ale za 1700,- se mi to kupovat nechce. Nemáte někdi nějaký Tip jak to pořešit? Ty máš nápis DSG na tý "bambuli" nastříkanej,že se ti odírá??? Já to tam mám vyražený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Zřejmě se mu loupe to chromování. Na jedné řadičce jsem to viděl a opravdu to vypadá nehezky. Nevím jak by se to dalo ošetřit. Podle mého názoru asi nijak. Možná to souvisí se složením potu toho kterého uživatele. Někdo ho má bohužel agresivnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak to jedině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No tak ji ja mam v kuzi, ale u me se to nemuze brat, ja mam i sedacky kozene, ale co jsem jel i s passatem tak ten mel taky tu hlavici v kuzi..Prece jenom za DSG se dost priplaci, tak ta trocha kuze uz je nezabije, takze si myslim, ze je to standart u vsech DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.