Přejít na obsah

lubulo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • AIM
    l.ulovec@seznam.cz

Návštěvy profilu

682 zobrazení profilu

Oznámení lubulo

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ok, tak tady něco je, je to foceno v manželčino Fabii, kterou jsme jí koupili místo Felicie Pick-upa, má 235.000km, chuděra (ta Fabie) :-) a ten malej koženej paket z toho udělal o třídu lepší auto. Montáž předminulý týden. Omlouvám se za zpoždění, holt málo času :-) Ahoj, Luboš [attac hment=93717:P1070249.JPG]
  2. Ahojte, jsem z branže co dělá sériové interiérové díly do automotive, mimo jiné volanty, řadičky, brzdy a chceme si otestovat jakej by byl zájem o aftermarket. Co takhle profesionálně zhotovený volant ze sériových materiálů co jsou používané např. v Audi Q7 za 1.400,-/ks, libovolné auto? - postup bych viděl tak, že by zájemce volant s požadavky zaslal a pak obdržel obšitý zpět, což je ale problém časový, bez volantu je to s autem trochu prekérka, alternativně by mohl přijet a volant bysme zhotovili na místě - ca 4-6 hodin podle obtížnosti (nebavíme se zde o potazích prodávaných na benzínce) a je to jistější pro obě strany, popř. v budoucnu kdyby byla pozitivní odezva bysme mohli mít pár volantů v zásobě a měnili bysme je na počkání. Dopředu říkám, že se jedná vždy o pošití původně nekoženého volantu. Originál kožený volant nemůžeme dodat ze dvou důvodů - dodává ho pro škodu buď TRW anebo Takata Petri což ani jedno nejsme my a i kdybychom byli, smluvně je to se škodovkou ošetřeno tak, že nesmíme dodat třetí straně. Pokud by někdo již vlastnil kožený volant a chtěl ho vysvléct a obšít např. jinou kůží, nitěmi atd. nebo opravit, není problém, umíme. tak co? dík za feedback, Luboš www.eissmann.com
  3. Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka. "Koule" ? Tim myslis ten vlastni "joystick" ? Jo Joystick je odborně "volič řazení" pytlík je "manžeta řazení" a ten rámeček dole s podsvětlením je "kryt tiptroniku" A já tomu joysticku říkám koule, nebo bambule :-)
  4. lubulo

    Ruční brzda

    Varianta ad 1 je rychle, ale naprosto špatně - ztrhneš zácvak a už tam nikdy nebude držet. Na plastové brzdě je zácvak dobře přístupný - zvednout brzdu doplna a zespoda háčkem nebo šroubovákem zatáhnout za zácvak a teprve poté ztáhnout. U kožené najdeš na stejném místě vzadu na břiše téměř neviditelný průsek v kůži - tím zastrč např. šroubováček a postupuj stejně. Demontáž je nasunutí až do aretační polohy. Princip je identický pro všechny vozy škoda od fabie 1 až po roomstera.
  5. Mam DSG v Ivory, a zcela jiste je manzeta u "joysticku" ve svetle kuzi. Vlastni potah "joysticku" nejsem schopen rozeznat zda-li to je, nebo neni kuze. ale asi ano. Z vyroby jsem nic neobjednaval, cely kozeny "paket" (volant i sedacky) jsem nechaval dodelavat dodatecne... Manžeta a koule je u DSG vždy kůže, u normálního automatu pokud je na kouli chromovaná plaketka tak je to obojí taky kůže, pokud na kouli plaketka není, je koule PUR pěna a manžeta je koženka.
×
×
  • Vytvořit nový...