2litr Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdarec. Potřeboval bych poradit. Při zrychlovíní na jakýkoli rychl. stupeň v pravotočivé zatáčce se mi auto mírně jakoby chvěje doleva doprava.Při menší rychlosti a vyšším převod. stupni je to patrnější. Mám podezření na homokyneťák zřejmě levý ale nejsem si jistý. Kdybyste měl někdo zkušenost co a jak nebo jestli se to dá vymenit doma a jak na to dejte prosím vědět.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 2litr napsal: Zdarec. Potřeboval bych poradit. Při zrychlovíní na jakýkoli rychl. stupeň v pravotočivé zatáčce se mi auto mírně jakoby chvěje doleva doprava.Při menší rychlosti a vyšším převod. stupni je to patrnější. Mám podezření na homokyneťák zřejmě levý ale nejsem si jistý. Kdybyste měl někdo zkušenost co a jak nebo jestli se to dá vymenit doma a jak na to dejte prosím vědět.Dík. Něco podobnýho jsem měl na citroenu a byl to vysypanej homokinetickej kloub, chce to prohlídnout, jestli třeba není prasklá manžeta a nenatekla tam voda a rez to dodělala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.