2litr Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdarec. Potřeboval bych poradit. Při zrychlovíní na jakýkoli rychl. stupeň v pravotočivé zatáčce se mi auto mírně jakoby chvěje doleva doprava.Při menší rychlosti a vyšším převod. stupni je to patrnější. Mám podezření na homokyneťák zřejmě levý ale nejsem si jistý. Kdybyste měl někdo zkušenost co a jak nebo jestli se to dá vymenit doma a jak na to dejte prosím vědět.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Zdarec. Potřeboval bych poradit. Při zrychlovíní na jakýkoli rychl. stupeň v pravotočivé zatáčce se mi auto mírně jakoby chvěje doleva doprava.Při menší rychlosti a vyšším převod. stupni je to patrnější. Mám podezření na homokyneťák zřejmě levý ale nejsem si jistý. Kdybyste měl někdo zkušenost co a jak nebo jestli se to dá vymenit doma a jak na to dejte prosím vědět.Dík. Něco podobnýho jsem měl na citroenu a byl to vysypanej homokinetickej kloub, chce to prohlídnout, jestli třeba není prasklá manžeta a nenatekla tam voda a rez to dodělala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.