Přejít na obsah

TomasVCR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení TomasVCR

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Prosím o radu jak složité je vyměnit boční pravé sklo (u spolujezdce). Zvládnu to sám doma nebo to mám radši odvézt do servisu? Koukal jsem na eshop a to sklo stojí jen asi 600,-Kč není to nějak podezřele málo? Případně prosím o nějaké rady jak na to. Díky.
  2. No ja přestupoval nedávno z 1,6i 74kW na 1,9TDi a naopak bych řekl, že po zahřátí je TDi tišší. Platí to rozhodně např. při jízdě na dálnici, kde hliníkovej motor 74kW jel ve vyšších otáčkách a řval teda tak, že se od 140 nedalo skoro mluvit se spolujezdcem.
  3. TomasVCR

    SALOCK

    No dealer teda opravdu nejsem, jenom jsem rád že jsem našel něco co je za rozumnou cenu a účel to splní. K té rychlosti-opravdu nechci jezdit příliš dlouho nezabezpečeným autem a riskovat .... A k tomu zajištění bez klíče, když máš od toho klíč společně s klíčem od auta tak asi nic moc nehrozí.
  4. TomasVCR

    SALOCK

    Tak to mám namontovaný přímo od výrobce. Samozřejmě si to můžeš nechat namontovat, ale nikdo ti nebrání si to udělat sám. Ten construct je pry uchycenej ke stejným šroubům jako tohle, zámek vlastní patent a integrovaný do svařence -prý lepší jak vložka od constructu i více stavítek a kombinací. Navíc zamčít lze jen zamáčknutím a otočením bez klíče,má to i protiprachovou krytku drážky klíče. Zatím dojmy dobrý, řek bych, že construct je známej a platíš hlavně za značku, proč by něco za 1/2 ceny (platil jsem s mont. 3500,-) nemohlo být třeby i lepší, když náklady a tím i marže takovéto malé firmy jsou jistě někde jinde. Ti známí podle mě taky pěkně hrají na to abyste měli dobrý svědomí, že jste hodně draze zajistili svého miláčka, ale je to přitom jenom hodně byznys. U Salocku výhoda taky v tom, že zloději ho asi moc neznají.
  5. TomasVCR

    SALOCK

    TAK SNAD TO NENÍ JEDINEJ ČLOVĚK CO TO MÁ.... OD NĚJ MYSLÍM INFO BYLO VYČERPÁVAJÍCÍ
  6. TomasVCR

    SALOCK

    Díky ale už jsem to viděl, rád bych nějaký zkušenosti slyšel, nejlíp od někoho kdo to má. A hlavně jak je to odolný třeba ve srovnání s Constructem by mě zajímalo.
  7. TomasVCR

    SALOCK

    Nemáte někdo zkušenosti se zamykáním zpátečky SALOCK. Je to český výrobek podobný Constructu, ale cca za poloviční cenu. Vyrábí to jeden známej a po počáteční nedůvěře ho asi nechám namontovat. Má to prý i všechny certifikáty a měla by to tím pádem uznávat i pojišťovna na slevu pojiastnýho. On ten construct je podlě mě šíleně předraženej, nic na tom není a stojí to skoro 8 tisíc a navíc všichni zloději ho dobře znají, kdežto ten SALOCK asi moc ne. Tak co vy na to?
×
×
  • Vytvořit nový...