Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čím ošetřujete elektrony. přes to léto se dá říct, že se ty vnitřky dost hodně zasírají vším možným! Konzervujete je něčím? třeba silikon nebo něco podobnýho?

při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji :palec2:

• Autor
při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji :palec2:

Taky jsem si všiml, že i já tam prostřčím ruku tak se tam dostanu.. někde mě sice překáží brzdy, ale i tak je to dobré. stačí popojet... jo a konzervuješ něčím nebo to necháš pouze umyté

Když myji auto, tak je meju přípravkem určeným na hliníky, ale jestli někdo máte něco lepšího, rád si nechám poradit :)

já to jen umyji, opláchnu vodou a po setřítí auta jelenicí, setřu i kola ať tam nejsou vidět zaschlé kapky. To je vše a za těch cca 10 let, co umývám doma auta, tak to stačí a hliníky byly vždy krásné. Já jsem prováděl pořádné mytí jen na zimu, kdy se na auto dávaly plechy a než jsem uskladnil ALU. To jsem to pořádně umyl, tam kde byl nalepen asvalt, tam jsem použil technický benzín a kola byla jako nová.

• Autor

taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou

taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou

něco "málo" tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=jsem+blázen :)

Když je ukládám na zimu tak se o ně postarám jak P2M, ale přes rok je umyju popřípadě použiju přípravek na čištění disků a navoskuju voskem co používám na auto(Sonax Extreme series) :palec2:

Docela dobrá věc je vosk na Alu ráfky.Stříká ase po umytí na suchá kola a díky tomu se snadněji myjí.Zejména otěr z desek se neusazuje přímo na ráfku,ale na vosku a jde potom lépe umýt.

post-655-1176330682_thumb.jpg

Když se použije i na plášť,vytvoří krásně černý film.

post-655-1176330861_thumb.jpg

to ja pouzivam silikonovy sprej,pouziva se mezi spoje plastu aby nevrzaly,docela se pekne peskne tak jsem to pouzil i na kola,vypadaji zariveji a ten ochranny film to taky trosku udela na chvilku dokud s tim nekam nepojedes ;)

Já používám čistíč na hliníkové skříně železničních vozidel. :) hrozný sajrtajt, ale nastříkáte, za 5 min umyjete wapem a kolo je jak nové.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.