Publikováno Duben 11, 200718 r Čím ošetřujete elektrony. přes to léto se dá říct, že se ty vnitřky dost hodně zasírají vším možným! Konzervujete je něčím? třeba silikon nebo něco podobnýho?
Duben 11, 200718 r při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji
Duben 11, 200718 r Autor při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji Taky jsem si všiml, že i já tam prostřčím ruku tak se tam dostanu.. někde mě sice překáží brzdy, ale i tak je to dobré. stačí popojet... jo a konzervuješ něčím nebo to necháš pouze umyté
Duben 11, 200718 r Když myji auto, tak je meju přípravkem určeným na hliníky, ale jestli někdo máte něco lepšího, rád si nechám poradit
Duben 11, 200718 r já to jen umyji, opláchnu vodou a po setřítí auta jelenicí, setřu i kola ať tam nejsou vidět zaschlé kapky. To je vše a za těch cca 10 let, co umývám doma auta, tak to stačí a hliníky byly vždy krásné. Já jsem prováděl pořádné mytí jen na zimu, kdy se na auto dávaly plechy a než jsem uskladnil ALU. To jsem to pořádně umyl, tam kde byl nalepen asvalt, tam jsem použil technický benzín a kola byla jako nová.
Duben 11, 200718 r Autor taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou
Duben 11, 200718 r taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou něco "málo" tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=jsem+blázen
Duben 11, 200718 r Když je ukládám na zimu tak se o ně postarám jak P2M, ale přes rok je umyju popřípadě použiju přípravek na čištění disků a navoskuju voskem co používám na auto(Sonax Extreme series)
Duben 11, 200718 r Docela dobrá věc je vosk na Alu ráfky.Stříká ase po umytí na suchá kola a díky tomu se snadněji myjí.Zejména otěr z desek se neusazuje přímo na ráfku,ale na vosku a jde potom lépe umýt.
Duben 17, 200718 r to ja pouzivam silikonovy sprej,pouziva se mezi spoje plastu aby nevrzaly,docela se pekne peskne tak jsem to pouzil i na kola,vypadaji zariveji a ten ochranny film to taky trosku udela na chvilku dokud s tim nekam nepojedes
Duben 18, 200718 r Já používám čistíč na hliníkové skříně železničních vozidel. hrozný sajrtajt, ale nastříkáte, za 5 min umyjete wapem a kolo je jak nové.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.