century Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Čím ošetřujete elektrony. přes to léto se dá říct, že se ty vnitřky dost hodně zasírají vším možným! Konzervujete je něčím? třeba silikon nebo něco podobnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 při mytí auta je myji také. Když jsem měl 15", tak jsem je myl jsen zvenku, nyní mám 17", tak tam v klidu strčím ruku a umyju je i zevnitř, resp. prostrčím ruku mezi paprsky a myji Taky jsem si všiml, že i já tam prostřčím ruku tak se tam dostanu.. někde mě sice překáží brzdy, ale i tak je to dobré. stačí popojet... jo a konzervuješ něčím nebo to necháš pouze umyté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Když myji auto, tak je meju přípravkem určeným na hliníky, ale jestli někdo máte něco lepšího, rád si nechám poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 já to jen umyji, opláchnu vodou a po setřítí auta jelenicí, setřu i kola ať tam nejsou vidět zaschlé kapky. To je vše a za těch cca 10 let, co umývám doma auta, tak to stačí a hliníky byly vždy krásné. Já jsem prováděl pořádné mytí jen na zimu, kdy se na auto dávaly plechy a než jsem uskladnil ALU. To jsem to pořádně umyl, tam kde byl nalepen asvalt, tam jsem použil technický benzín a kola byla jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 taky používám ten přípravek na čištění disků, ale jde o to, třeba když by se to něčím natřelo tak to oddělí přímo elektron od špíny a šlo by to snáze umýt a nezažírala by se špína.. zatím jsem to vždy stříknul silikonem, ale docela se na to lepí hmyz a prach.. tak jestli není třeba nějaká leštěnka nebo tak. počkáme na jiný co napíšou něco "málo" tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=jsem+blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Když je ukládám na zimu tak se o ně postarám jak P2M, ale přes rok je umyju popřípadě použiju přípravek na čištění disků a navoskuju voskem co používám na auto(Sonax Extreme series) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Docela dobrá věc je vosk na Alu ráfky.Stříká ase po umytí na suchá kola a díky tomu se snadněji myjí.Zejména otěr z desek se neusazuje přímo na ráfku,ale na vosku a jde potom lépe umýt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Když se použije i na plášť,vytvoří krásně černý film. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 to ja pouzivam silikonovy sprej,pouziva se mezi spoje plastu aby nevrzaly,docela se pekne peskne tak jsem to pouzil i na kola,vypadaji zariveji a ten ochranny film to taky trosku udela na chvilku dokud s tim nekam nepojedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Já používám čistíč na hliníkové skříně železničních vozidel. hrozný sajrtajt, ale nastříkáte, za 5 min umyjete wapem a kolo je jak nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.