OrOrO Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Tak jsem zakoupil domů nový LCD monitor 19" Acer AL 1916 W. Má někdo nějaké zkušenosti. Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Mno to se ptas brzy, kdyz uz ho mas doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Když byl jen za 4 999,- To je těžké odolat a Acer zas není žádná podřadná značka.Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Když byl jen za 4 999,- To je těžké odolat a Acer zas není žádná podřadná značka.Ahoj kupoval jsem ho segra na vanoce a zatim OK denne 5 hodinek maka .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jeste pockam a pokud bude vse ok tak premyslim o tom samim ale v provedeni 22"........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ... no nehci brát iluze, ale cenofka do 5 kkč je dnes celkem normální. http://zbozi.seznam.cz/?q=AL1916W&order=ch...rice=&maxPrice= T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_combi Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 S Acerem zatim jen dobra zkusenost, ovsem dost zalezi, co na tom chce clovek vyvadet. Nekolik AL1916W tu mame a zrovna zadny zazrak to neni. Sam jiz nejakou dobu pouzivam F20 od teze znacky a se zobrazovacem S-IPS je to opravdu o necem jinem - bohuzel i cenove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Pořád lepší než CRT, teda myslím pro oči. Pokud používá technologii TN+ Film, není ideál na barvy a pozorovací úhly, ale pro běžnou práci stačí. Já mám doma už rok a půl FSC P19-2 s technologií S-PVA. Naprostá spokojenost, byť cenově byl tenkrát hodně vysoko, dneska kolem 10000,-. A po 8 hodinách práce na PC mě oproti klasickému CRT nebolí ani hlava ani oči Editováno: 28. Březen 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 15 hodin denně a je to zatím oki,už druhým rokem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Lidi, taky se poohlížím po LCD. Stále ale váhám, jestli klasický formát nebo 16:10. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Lidi, taky se poohlížím po LCD. Stále ale váhám, jestli klasický formát nebo 16:10. Poradíte? Urcite sirokouhly, spickove na sledovani filmu. Jinak, jestli byste chteli monitor s tv tunerem nebo klasickou LCD televizi, tak se mrknete sem www.videotech.cz. Vynikajici ceny na LCD TV JVC, Hitachi, Mascom. Na ostatni znacky taky dobre, ale na ty zminovany mam extra ceny . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Lidi, taky se poohlížím po LCD. Stále ale váhám, jestli klasický formát nebo 16:10. Poradíte? Urcite sirokouhly, spickove na sledovani filmu. Nevim co chcec sledovat za filmy na 19" monitoru ...na filmy v nejmensim pokoji minimalne 26" ...pro lepsi zazitek 32" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 AL1914 rok v provozu cca 5 hod denně a vše o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 no jo, ale na 19" se taky dívám z dálky max 60cm. , jinak pokud je to k PC tak www.tsbohemia.cz nebo www.czechcomputer.cz . Navíc při poruše LCD Fujitsu-Siemens přijedou technici přímo k vám a LCD si odvezou na reklamačku, stači jen zavolat. Žádne nošení do prodejny nebo posílání poštou či PPL (s těmi mám obzvláště špatné zkušenosti). Přivezli mi počítač v několika kusech, zabít málo, navíc ten řidič, takový mladý sopel ještě byl nasratý, co se jako že děje, že to určitě nebyl on. Naposledy když jsem ho viděl, předjížděl mě takovým stylem, že zabít ho málo. Holt čas jsou peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Lidi, taky se poohlížím po LCD. Stále ale váhám, jestli klasický formát nebo 16:10. Poradíte? Zaleži na velikosti. Pokud do 20" tak určitě klasiku. Širokač je použitelný až od 22". V práci jsem si koupil 20" širokač, ze začatku jsem byl nadšen že např ve wordu se mi vlezou dvě stranky vedle sebe, v excelu široke tabulky, atd atd, ale už po par dnech zjistil velkou nevyhodu tohoto formatu x 20" - Chybí mu VÝŠKA. Teď jsme si pořidili 22" širokače od ViewSonic a plna spokojenost s širokouhlým formátem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jak rikam od 22" zacina pekna sranda - myslim tim samozdrejme ne do obyvaku......... tak na word, excel, photoshop, filmy a nejaka ta games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 29. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Když jste měli před tím starou vyšeptanou 15 tak se vám to LCD zdá jako v jiném světě a teď se na něm většinou dívá malej kluk na pohádky s krtkem. Acer má stejnou službu jak někdo psal víš. Při poruše odvezou,opravené přivezou, doufám ,že to nebudu potřebovat. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 (editace) Dá se při koupi, přímo na prodejně, po prodávajícím požadovat, aby monitor zapnul a zákazník s i na místě prověřil, zda panel neobsahuje vadné pixely? Počítám totiž s tím, že kdybych si monitor odnesl domů, tak pak mám smolíčka. Jaká je Vaše zkušenost? přemýšlím o Alza, Mironetu nebo Czechcomputeru /vše Praha/, podle toho, kde bude na daný model lepší cena. Editováno: 2. Duben 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Ja ted premyslim o 22" LCD 16:10. Kamos si koupil tenhle rozmer LCD Samsung a to je teda neco jinyho nez mych 17" LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Já mam ACER AL 1951 - no je to paráda. I z boku je vidět obraz. Mohu doporučit. Mám ho rok a dával jsem za něj 10 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Dá se při koupi, přímo na prodejně, po prodávajícím požadovat, aby monitor zapnul a zákazník s i na místě prověřil, zda panel neobsahuje vadné pixely? Počítám totiž s tím, že kdybych si monitor odnesl domů, tak pak mám smolíčka.Jaká je Vaše zkušenost? přemýšlím o Alza, Mironetu nebo Czechcomputeru /vše Praha/, podle toho, kde bude na daný model lepší cena. určitě by ti ho měli zapnout, klidně si vem nějake fotky na flešce at ti je ukažou na tom monitoru, nejlepe fotku s pestryma barvama a ostre přechody pestra barva - černa - ne všechny monitory maji právě pro tebe dobrý obraz - ja jsem si do práce koupil 22" ViewSonica - mě se libil jeho obraz ale kolegovi vubec a vybral si něco od benqa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 3. Duben 2007 Sdílet Vloženo 3. Duben 2007 Dá se při koupi, přímo na prodejně, po prodávajícím požadovat, aby monitor zapnul a zákazník s i na místě prověřil, zda panel neobsahuje vadné pixely? Počítám totiž s tím, že kdybych si monitor odnesl domů, tak pak mám smolíčka.Jaká je Vaše zkušenost? přemýšlím o Alza, Mironetu nebo Czechcomputeru /vše Praha/, podle toho, kde bude na daný model lepší cena. Pokud kupujes v kamenem obchode, tak by ti ho meli predvest, pokud ale kupujes pres e-shop, tak se na tebe taky muzou vykaslat, mas ze zakona 14 dni na vraceni bez udani duvodu. Jinak v czc jsem kupoval jeden a ochotne predvedli jak ruzne fotky, tak ciste i jenom jednu barvu a take bile pozadi abys zjistil vadny pixel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 ja asi taky brzo pudu do LCD ale chtel bych neco vekého jak martin tu 22tku ale to bude asi drahý co? max do toho chci dat tak 10tic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scully Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Já mám na domácí použití tady tenhle: http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?...amp;stiid=59435 A nemužu jinak než doporučit, jednak formát 16:10 je vážně supr. A navíc bych dnes, už nebral nic s NT technologii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Asi dva roky používám LG 17" - 4:3 a přecházím na Acer 22" 16:10 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.