K*g Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Kluci nemáte někdo šablonu přesného tvaru výřezu v nárazníku z RSky. Na nový zadní nárazdník jako chudý čech nemám a trak scháním pomoc.Šablonu zašlete na kingmastr@seznam.cz .Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 ahoj,sice nemám co potřebuješ,ale nebud lakomej a nech to poslat sem jo?PROSÍM za všechny ostatní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Popros někoho, kdo má ORS1 , třeba ti někdo vyhoví a změří ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Já myslím, že když slušně poprosíš, tak Milan II bude určitě věděet jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 (editace) Já myslím, že když slušně poprosíš, tak Milan II bude určitě věděet jak na to Ano, Lukáš mě už o šablonu poprosil, tak že jí už má! A názorný návod "jak na to" i s fotkama mám na svém webu. Editováno: 15. Duben 2007, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Milane a proc ji sem nehodis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 asi blbě hledám, ale nikde se mi nedaří najít šablonu, nemá někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) řezal jsem to od oka - trochu menší díra jak u ostrý RS, ale příjde mi to lepší - myslím, že to jde i bez šablony - při troše šikovnosti... taky záleží, jak máš navařenou RS koncovku Editováno: 23. Listopad 2007, autor: ph007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.