Alan 07 Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 14. Duben 2007 Sdílet Vloženo 14. Duben 2007 Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady... Ono je to tuším riešené cez tavné vratné poistky.... takže fpohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 neboj sa, to je v poriadku, motory sú proti tomu chránené, to ako keď zavrieš okno keď je už zavreté alebo vôbec zavieraš okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 17. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Díkes za info. Přesně o tohle mi šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... takze bych byl v klidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... takze bych byl v klidu... Presne tak, je to v pohode, dojazd okien je úplne bežná vec ktorá sa dá nastaviť na niekt. autách aj cez vag, takze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 18. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Tak to jste mě potěšili, takže si to zapojím i u svého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.