Publikováno Duben 14, 200718 r Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady...
Duben 14, 200718 r Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady... Ono je to tuším riešené cez tavné vratné poistky.... takže fpohode....
Duben 16, 200718 r neboj sa, to je v poriadku, motory sú proti tomu chránené, to ako keď zavrieš okno keď je už zavreté alebo vôbec zavieraš okno.
Duben 18, 200718 r Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... takze bych byl v klidu...
Duben 18, 200718 r Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... takze bych byl v klidu... Presne tak, je to v pohode, dojazd okien je úplne bežná vec ktorá sa dá nastaviť na niekt. autách aj cez vag, takze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.