Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady...

Zdarec, chci se zeptat, jestli když máte originál dojezd oken při zamykání přes komfortní jednotku,tak když zamčete auto a okna jsou zavřená jestli má motorek snahu je dovírat. Bráchovi jsem zapojil alarm, který tuto funkci podporuje, ale skoro vždy když zamče auto,tak i přes to,že jsou okna zavřená motorek se pokusí je ještě dovřít, takže malinko cuknou. Jde mi o to jestli někdo nevíte zda je to v pořádku a nebo jestli nemůže časem dojít k poškození motorku, když při každém uzamykání auta dostane zbytečně impuls. Dík za rady...

Ono je to tuším riešené cez tavné vratné poistky.... takže fpohode.... :)

neboj sa, to je v poriadku, motory sú proti tomu chránené, to ako keď zavrieš okno keď je už zavreté alebo vôbec zavieraš okno.

• Autor

Díkes za info. Přesně o tohle mi šlo...

Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... ;)-_- takze bych byl v klidu...

Alan 07: mam to taky na aute resene pres alarm a pouzivam to uz 2,5 roku a vse v pohode (uz jsem to zatukal)... ;)-_- takze bych byl v klidu...

Presne tak, je to v pohode, dojazd okien je úplne bežná vec ktorá sa dá nastaviť na niekt. autách aj cez vag, takze :palec2:

• Autor

Tak to jste mě potěšili, takže si to zapojím i u svého... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.