Duben 19, 200718 r no to je fakt ze na recepci si podle vseho ty byl hvezda vysostne misto za prepazkou ukazky fora verce opar
Duben 19, 200718 r no to je fakt ze na recepci si podle vseho ty byl hvezda vysostne misto za prepazkou ukazky fora verce opar Uz to tak vypada no. Ale ze to Baui fotil sem si nejak nepamatoval. Divny. Nejspis mi nekdo neco dal do te kofoly co sem predtim pil.
Duben 19, 200718 r je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil
Duben 19, 200718 r je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo Jo tak to si taky pamatuju ... a kdyz mi v 10:40 zazvonil telefon tak sem doufal at to je jen sen at muzu spat dal
Duben 19, 200718 r nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil Tak to nasere !!!
Duben 19, 200718 r [Jo tak to si taky pamatuju ... a kdyz mi v 10:40 zazvonil telefon tak sem doufal at to je jen sen at muzu spat dal presne - pul jedenacta a ja kdo me to zas votravuje
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek
Duben 19, 200718 r nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol no to me poser to asi bratr mel vetry
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek nova tvar czech models ty voe to je lazensky stramak
Duben 19, 200718 r nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol no to me poser to asi bratr mel vetry tak to te asi posral
Duben 19, 200718 r to zas byla jizda hosi...ja a moje 2 hodiny spanku na zemi no jo jirko co nadelas kdyz ses pako PS - jinak v nedeli se mnou pocitej, v kolik sraz?
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek ten člověk vypadá, že byl taky někde nakupovat lol
Duben 19, 200718 r ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek ten člověk vypadá, že byl taky někde nakupovat lol voe a co sis z toho nakupu domu privez?wopici?
Duben 19, 200718 r to zas byla jizda hosi...ja a moje 2 hodiny spanku na zemi no jo jirko co nadelas kdyz ses pako PS - jinak v nedeli se mnou pocitej, v kolik sraz? ja jsem pako jo...ten kun z moravy se zamknul... v nedeli nejak pred 12hodinou a kdyz budes moc nekoho vzit tak muzes...zitra ti zavolam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.