vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no to je fakt ze na recepci si podle vseho ty byl hvezda vysostne misto za prepazkou ukazky fora verce opar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 no to je fakt ze na recepci si podle vseho ty byl hvezda vysostne misto za prepazkou ukazky fora verce opar Uz to tak vypada no. Ale ze to Baui fotil sem si nejak nepamatoval. Divny. Nejspis mi nekdo neco dal do te kofoly co sem predtim pil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Cus Baui ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ja sem vubec nevedel ze tam byl fotak...to mi tam nekdo neco taky podstrcil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 je bejdy je tu ty si byl taky dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct Ze se priste polepsis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 je bejdy je tu ty si byl taky dobrej co ti na to mám říct nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo Jo tak to si taky pamatuju ... a kdyz mi v 10:40 zazvonil telefon tak sem doufal at to je jen sen at muzu spat dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil Tak to nasere !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 [Jo tak to si taky pamatuju ... a kdyz mi v 10:40 zazvonil telefon tak sem doufal at to je jen sen at muzu spat dal presne - pul jedenacta a ja kdo me to zas votravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol no to me poser to asi bratr mel vetry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek nova tvar czech models ty voe to je lazensky stramak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to zas byla jizda hosi...ja a moje 2 hodiny spanku na zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nemusis rikat nic ja byl taky dobrej jeste ze ste me vzbudili ja si pamatuju jak mi verka rika ze z apartmenu se musi vypadnout brzo ja rek ze v devet sme na snidani : no to jo no ja tě šel se spidákem vzbudit poklepáním na dveře a ozvalo je akorat prdnutí, takže jsme se schodli, žije, ale ještě to chce tak 2 hodky spaní lol lol no to me poser to asi bratr mel vetry tak to te asi posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to zas byla jizda hosi...ja a moje 2 hodiny spanku na zemi no jo jirko co nadelas kdyz ses pako PS - jinak v nedeli se mnou pocitej, v kolik sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek ten člověk vypadá, že byl taky někde nakupovat lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak to te asi posral aha takze to nebyl prd ale bratrovo srani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ahoj kucí No ty ve nazdar, fotáku je potřeba přikupit baterku nahradni, večer byl už kakao, navíc se mě nebo někomu podařilo mě vymazat všechny fotky od 17h :( to bych blil me ne a baterku mam dobrou to mas radost co fesacek ten člověk vypadá, že byl taky někde nakupovat lol voe a co sis z toho nakupu domu privez?wopici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to zas byla jizda hosi...ja a moje 2 hodiny spanku na zemi no jo jirko co nadelas kdyz ses pako PS - jinak v nedeli se mnou pocitej, v kolik sraz? ja jsem pako jo...ten kun z moravy se zamknul... v nedeli nejak pred 12hodinou a kdyz budes moc nekoho vzit tak muzes...zitra ti zavolam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.