baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nejdřív jsem chtěl vyfotit bauráčeka jako je tady, ale předcházela tomu ta druhá fotky, kdy jsem zapoměl na zoooooma lol ty ve doma na to čučím co to zase je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude On za ni urcite sel a lakal ji at de s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje a di do řiti, co to jako je? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje a to sem si myslel ze se letos tomu slipovani s badysem vyhnu kurva co to zase je to si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje Ty kraaaaaavo !!! Tak to je husty !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude On za ni urcite sel a lakal ji at de s nim nechtela tak jsem sel na zem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 ja jsem rikal ze tam najdu spoustu veci ve fotacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude On za ni urcite sel a lakal ji at de s nim nechtela tak jsem sel na zem Zviiire !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Ty se radsi moc nesmej !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Moje žena,v pořadí druhá a říká se do třetice všeho dobrého???Do třetice všeho DOBRÉHO?? ten ti dava co? no jo asi potřebuje nějakou megeru... Dej mu kolenem ... vis kam jéé to néée ,to bych byla sama proti sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude On za ni urcite sel a lakal ji at de s nim nechtela tak jsem sel na zem si ji tim vydiral?jako ze sis lehnul pred tu recepsi a tam si dve hodiny spal?ty ses vul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken tos vyfotil ale na zacatku, na konci toho tam moc nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral jednu jsem kupoval ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 9 členů čte toto téma (0 hostů a 1 anonymních uživatelů.) 8 Členů: BadyS, vittorio, rolbar, MichalF, JIRBE, zdsamct, IvanaII, cosby*, kocht natriskano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral jednu jsem kupoval ja ty voe ja tam platil nejaky cerveny ale jinak si nepamatuju nic z toho kde se ten chlast vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe baui celej hotel nas tak dojdu za verkou a je to ne?klice volny vsude On za ni urcite sel a lakal ji at de s nim nechtela tak jsem sel na zem si ji tim vydiral?jako ze sis lehnul pred tu recepsi a tam si dve hodiny spal?ty ses vul se moc nesmej hnupe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral jednu jsem kupoval ja Ja vim ty si kupoval tu svetlou pac ty tmavy lahve tam meli jen 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral jednu jsem kupoval ja ty voe ja tam platil nejaky cerveny ale jinak si nepamatuju nic z toho kde se ten chlast vzal Ja dneska koukal na ucet pac sem pak platil kartou tak ani nechci vedet co sme pili vsecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 se moc nesmej hnupe no co slusnej kluk ten vitto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 nebo radsi neco zum trinken Tady jeste byli ty bohemky co sem se s nima pak popral jednu jsem kupoval ja Ja vim ty si kupoval tu svetlou pac ty tmavy lahve tam meli jen 2 a nejaky dve lahve vina tipuji a nejaky pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to víno ještě pamatuju v těch hořčičákách, to bylo taky zlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.