vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 to víno ještě pamatuju v těch hořčičákách, to bylo taky zlo jo vlastne z ceho sme to pili to vino? ja si pamatuju ze se bral asi deset plechovek hned na zacatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 voe panacek garny je tady, no taky hvezda vecera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak to je mega nákup todle lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jako fotek garnyho mam mraky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Tak taky dejte neco na FTPcko vy hnupove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Gutte nacht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 hovno ftp, to at to vsichni vidi a pak az na ftpko ty komenty jsou k tomu stejne nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Ty voe !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Ty voe !!! Ste me ukrizovali bo co ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Ty voe !!! Ste me ukrizovali bo co ne ? Čo ja viem?? ja jsem u toho nebyl ja jsem byl vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 joo fakt povedeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 :smich: Ty voe !!! Ste me ukrizovali bo co ne ? Čo ja viem?? ja jsem u toho nebyl ja jsem byl vedle Vyyyy dva ste mi dali ... to byl blbej napad ty vodky ?> Kteryho z Vas to napadlo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 dobrý večer ve spolek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 Vyyyy dva ste mi dali ... to byl blbej napad ty vodky ?> Kteryho z Vas to napadlo co ? nekup to za ty penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 dobrý večer ve spolek... Ahoj mladezniku !!! To si tady poctes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 tak to pěkná fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni je toho dost...a garnyho tady mam fakt asi na 30fotkach ale to je moooooooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jak tak koukám.. a čtu tak se docela bavím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni je toho dost...a garnyho tady mam fakt asi na 30fotkach ale to je moooooooc opatrně..pane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 jak tak koukám.. a čtu tak se docela bavím..... No to se nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 už jsem to pročetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Duben 2007 Sdílet Vloženo 19. Duben 2007 už jsem to pročetl... Husty co ? S nima zajit na kofolu na recepci a takhle to dopadne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.