Duben 19, 200718 r to víno ještě pamatuju v těch hořčičákách, to bylo taky zlo jo vlastne z ceho sme to pili to vino? ja si pamatuju ze se bral asi deset plechovek hned na zacatek
Duben 19, 200718 r hovno ftp, to at to vsichni vidi a pak az na ftpko ty komenty jsou k tomu stejne nej
Duben 19, 200718 r :smich: Ty voe !!! Ste me ukrizovali bo co ne ? Čo ja viem?? ja jsem u toho nebyl ja jsem byl vedle
Duben 19, 200718 r :smich: Ty voe !!! Ste me ukrizovali bo co ne ? Čo ja viem?? ja jsem u toho nebyl ja jsem byl vedle Vyyyy dva ste mi dali ... to byl blbej napad ty vodky ?> Kteryho z Vas to napadlo co ?
Duben 19, 200718 r a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni
Duben 19, 200718 r Vyyyy dva ste mi dali ... to byl blbej napad ty vodky ?> Kteryho z Vas to napadlo co ? nekup to za ty penize
Duben 19, 200718 r a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni je toho dost...a garnyho tady mam fakt asi na 30fotkach ale to je moooooooc
Duben 19, 200718 r a tady uz Ivanka musela nemohouciho Michal doprovodit na pokoj Ty voe co ty z toho fotaku jeste dostanes ??? Uz to radsi vypni je toho dost...a garnyho tady mam fakt asi na 30fotkach ale to je moooooooc opatrně..pane....
Duben 19, 200718 r už jsem to pročetl... Husty co ? S nima zajit na kofolu na recepci a takhle to dopadne !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.