Duben 19, 200718 r jo jo když to vidím docela bych jel zase... doufám ,že pojedem do chaber..... možná bych tam mohl i přespat... jako večer drink atd...
Duben 19, 200718 r to je blazen solit si triko Nejvic posolenej byl stejne Vitto A to si ani nedal Tequilu
Duben 19, 200718 r to je blazen solit si triko Nejvic posolenej byl stejne Vitto A to si ani nedal Tequilu to je pravda
Duben 19, 200718 r jo jo když to vidím docela bych jel zase... doufám ,že pojedem do chaber..... možná bych tam mohl i přespat... jako večer drink atd... No ja puvodne chtel jet zase jen na otocku odpoledne a pak domu ale ted sem malicko natuklej ze bych take mohl zustat dele. Ale to je jeste daleko se jeste uvidi
Duben 19, 200718 r to je blazen solit si triko to víš makedonská mafie.. ta má jiné prakiky.... sůl jako urychlovač
Duben 19, 200718 r to je blazen solit si triko Nejvic posolenej byl stejne Vitto A to si ani nedal Tequilu to je pravda tak na to sem uplne zapomnel...vzdycky do me nejaka lama drkla a uz sem se solil...voe a ja toho mel plnou hlavu rano, kdo za to moh'?????
Duben 20, 200718 r Já tady ležim smíchy. A ty seš Michale rodilej básník .Takový vyýmluvy Michal vid ? Ja mu to rikal taky ze je trapny zavirat hospodu s vymluvou, ze jede pro segru. A segru nam ani neprivezl :-(
Duben 20, 200718 r to je blazen solit si triko Nejvic posolenej byl stejne Vitto A to si ani nedal Tequilu to je pravda tak na to sem uplne zapomnel...vzdycky do me nejaka lama drkla a uz sem se solil...voe a ja toho mel plnou hlavu rano, kdo za to moh'????? Ceho si mel plnou hlavu ? Soli ?
Duben 20, 200718 r Já tady ležim smíchy. A ty seš Michale rodilej básník .Takový vyýmluvy Michal vid ? Ja mu to rikal taky ze je trapny zavirat hospodu s vymluvou, ze jede pro segru. A segru nam ani neprivezl :-( Já u toho nebyl.Ale tady toho napsal dost....
Duben 20, 200718 r to je blazen solit si triko Nejvic posolenej byl stejne Vitto A to si ani nedal Tequilu to je pravda tak na to sem uplne zapomnel...vzdycky do me nejaka lama drkla a uz sem se solil...voe a ja toho mel plnou hlavu rano, kdo za to moh'????? Ceho si mel plnou hlavu ? Soli ? mam taky pocit ze jsem potom tu sul odsrouboval
Duben 20, 200718 r a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje a to sem si myslel ze se letos tomu slipovani s badysem vyhnu kurva co to zase je to si nepamatuju ty fotky jsem autor ja vitto na recepci chtel ukazat jaky ma trenky a badys mu pri tom asistoval
Duben 20, 200718 r a tohle je co hosi...badys delal nejaky protisluzby nebo jak toje a to sem si myslel ze se letos tomu slipovani s badysem vyhnu kurva co to zase je to si nepamatuju ty fotky jsem autor ja vitto na recepci chtel ukazat jaky ma trenky a badys mu pri tom asistoval Prasaci ... chvala fotografoj ...
Duben 20, 200718 r Prasaci ... chvala fotografoj ... dekuji priste ten fotak bauimu vezmu hned na zacatku ale koukam, ze celkem hodne poedenych fotos, a tak to ma byt
Duben 20, 200718 r Prasaci ... chvala fotografoj ... dekuji priste ten fotak bauimu vezmu hned na zacatku ale koukam, ze celkem hodne poedenych fotos, a tak to ma byt No des bes
Duben 20, 200718 r no ta besidka by snesla nazev Michal und Sampagne To tezko myslim, ze tam byli vetsi borci nez ja !
Duben 20, 200718 r no ta besidka by snesla nazev Michal und Sampagne To tezko myslim, ze tam byli vetsi borci nez ja ! ty voe ty jsi tezka konkurence
Duben 22, 200718 r jj hlavu plnou soli sem mel to by me zajimalo jaxe tam dostala ty vole neni mozna abych ukazoval badymu slipy, to uz tady bylo loni a letos sme si rkli ze se toho budeme vyvarovat...sakra
Duben 23, 200718 r jj hlavu plnou soli sem mel to by me zajimalo jaxe tam dostalaty vole neni mozna abych ukazoval badymu slipy, to uz tady bylo loni a letos sme si rkli ze se toho budeme vyvarovat...sakra asi se vam to zalibilo
Duben 23, 200718 r jj hlavu plnou soli sem mel to by me zajimalo jaxe tam dostalaty vole neni mozna abych ukazoval badymu slipy, to uz tady bylo loni a letos sme si rkli ze se toho budeme vyvarovat...sakra asi se vam to zalibilo Za chvili z toho kuci budou mit tradici
Duben 23, 200718 r jj hlavu plnou soli sem mel to by me zajimalo jaxe tam dostalaty vole neni mozna abych ukazoval badymu slipy, to uz tady bylo loni a letos sme si rkli ze se toho budeme vyvarovat...sakra asi se vam to zalibilo Za chvili z toho kuci budou mit tradici tradicni slipovani v podani Vitta a Badyse
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.