Publikováno Duben 15, 200718 r Ako bude hrat subwoofer v plate v kratkej fabii ? mam tam uz DCX690 a chcel by som dat do stredu subwoofer...nejaky 20 az 25cm...dikes
Duben 15, 200718 r ahoj rovnou ti reknu do plata ho nedavej,ja mel v plate Sony Xploid 25cm a hralo to o nicem,kufr neni uplne utesneny takze ti to bude profukovat a ozvucnice byla moc velka takze se to poradne nemohlo oprit,vyresil sem to bass boxem co mam v kufru,ted to hraje o dooost lip,kenecne sem aspon trosku spokojeny,je to jen rada delej jak chces
Duben 15, 200718 r hodim ti foto jak to vypadalo predtim,jen tak orientacne a tady je moje nove reseni http://s-talker.wz.cz/Fabia/bassbox3.jpg jen tak pro uplnost
Duben 15, 200718 r dej si to do bedny bude to hrát líp a neuvidí to čórkaři navíc kdikoliv budeš potřebovat tak to vytáhneš Upraveno Duben 15, 200718 r od NOS
Duben 16, 200718 r ...ten Xplod ti nemohl v tom platu hrát proto, že to není SW typu freeair. V tomto rozměru moc freeair SW není.Za úvahu by stál SW Pioneer 305F ale je to 30cm...šel bych raději cestou boxu...
Duben 18, 200718 r SW do plata bych taky nedoporucoval. Aby SW hral, je dulezita i montaz. Plato sice udelas z MDF ale musis upravit i ty plasty na boku, jinak se ulamou. Udelat to tak aby to bylo opravdu tuhy a pevny je problem. Pokud se ti to vse povede, tak pak musis vybrat dobrej SW a to neni vzy jednoduchy. Resil bych to taky radsi boxem.
Květen 18, 200718 r Kdyz jsem se ja rozhodoval o subwooferu, tak bud box a nebo ho dat do podlahy do rezervy .. Jelikoz mam taky kratkou fabii a mista v kufru je fakt malo a porad vytahovat bednu se mi nechtelo, zvolil jsem tedy montaz do rezervy. Pry je to nejtezsi reseni, ale mi se to nakonec povedlo. Zvuk je skvely a jsem s tim velmi spokojen. Mista je v kufru porad stejne, jen je asi o 4 cm zvedla podlaha ... A vysledek: Akorat jsem samozrejme musel vytlumit prostor kolem rezervy, ale to jeste neni na fotce videt ...
Květen 18, 200718 r ..není to sice Fabia, ale princip zůstává...použitý SW Pioneer TS-w307F...zvuk bude zítra...
Červen 2, 200718 r ...to je, ale jedině, že by ho měl na střeše...má LPG tak to aby mu z toho nebouchla bomba
Duben 7, 200817 r Chci se zeptat, mám Fábii Sedan, a chtěl bych ušetřit místo v kufru, protože občas toho vezu oprvadu hodně Šlo by dát sub do plata? Když už v něm mám repro Sony Xplod typ nevím, odpoledne mužu vyfotit. A jaký sub. by jste doporučili? a jaký zesík k tomu? Díky moc za odpovědi
Duben 7, 200817 r radsej to tam nedavaj, subwoofer ak ma dobre hrat, tak sa potrebuje o nieco "opriet", co v tak velkom kufri nedosiahnes. a navyse ak mu budes menit objem ozvucnice = kufra, tak bude hrat vzdy inak. kup si radsej kvalitne ovaly a posluzia ti lepsie ako sub v plate. druha moznost je dat sub do rezervy alebo spravit mu ozvucnicu na bocnej strane kufra.
Duben 7, 200817 r ...proč by to nemělo dobře hrát?když SW bude typu freeair...problém je ale jinde...a to v tom, že plato se musí vyrobit z MDF a ta sama o sobě je těžká a na ní ještě SW...nezvládnou to plastové úchyty po stranách.Ale i to se dá vyřešit...toto sice není Fabie, ale bylo by to podobné...
Duben 7, 200817 r to: 'fancarhifi' sorry na freeair som zabudol, ale aj tak neviem ci by subwoofer nepretlacal potom tie repro co tam ma... a do sedanu mdf ? hmm
Duben 7, 200817 r Neviem jak v sedane ale v kratkej je mozne urobit vystuhy do tych bocnych plastov. bez vystuh plasty tu vahu neudrzia Prikladam foto mojho "usporiadania", mozno najdes inspiraciu. Ako hovoril fancarhifi Plato z MDFky a Freeair Sub a celkom pekne to vie zahrat, ked to spravne nastavis.
Duben 7, 200817 r A ten typ jak ste říkali, tak nějaký sub tajtoho typu? Který by ste doporučili? Jinak tajto sou repra vzádu v platě a místa je tam dost ještě basujou slušně, ale chtěl bych ještě víc
Duben 7, 200817 r ...je to typ freeair...doporučil bych ti... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...0&Itemid=58 ...to původní plato demontovat...a vyrobit nové z MDF...potáhnout kobercem v barvě dle vlastního výběru...budeš ale muset vyříznout otvor do plechu pro SW... Na tento SW ale nedávej slabší zesilovač jak 200-300W/RMS.
Duben 23, 201015 r Já to vyřešil takto.. ještě sem to sice v autě neměl zapojené ale jinak to hraje super.. a místa sem taky moc nezabral.. co se týče plata.. ani omylem.. Upraveno Duben 23, 201015 r od Twich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.