Přejít na obsah

lambda sonda

nogi

Doporučené příspěvky

Mám 1,8 92 kw 97 a na Vag mi vyšlo že mám v pr.... lambdu..chci se zeptat kolik těch lambd tam vlastně mám? 1 nebo 2? a jak se vyměnuje? Je to složité? nebo se to mění stylem kus za kus...a jakou lambdu by ste mi doporučili?? Díval sem se na autoelly a sou tam nějaké universální lambdy, tak to by šlo? Nebo to musí být nějaké speciální???

Thanx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 1,8 92 kw 97 a na Vag mi vyšlo že mám v pr.... lambdu..chci se zeptat kolik těch lambd tam vlastně mám? 1 nebo 2? a jak se vyměnuje? Je to složité? nebo se to mění stylem kus za kus...a jakou lambdu by ste mi doporučili?? Díval sem se na autoelly a sou tam nějaké universální lambdy, tak to by šlo? Nebo to musí být nějaké speciální???

Thanx

Ahoj ;) mám stejný typ: 1,8 20V, 1998 r.v.

ve voze je pouze 1 LAMBDA a to hned vpředu. Před rokem na tenhle typ mě stála 3.500,- a koupená byla

na Bělohorské, Praha 6, DÍLY 2R (www.2r.cz). Výměna složitá není je tam v podstatě pod autem jen konektor

(chráněný půlkulovou PVC krytkou) a vlastní vstup pro Lambdu. Ale vzhledem k teplotám ve výfuku bývá

Lambda docela zapečená, a nejde jen tak povolit.

Loni mi to dělal Mistr GARNY z klubového SERVICE :p a mohu jen doporučit :palec2:

Práce byla na počkání (za to moc dík!) a byli jsme rádi, že to šlo vůbec vyndat...

Jinak netuším, jestli je lepší mít lambdu univerzální či přímo na tento typ - to netuším, COSBY, MARTIN RS

nebo GARNY by poradili více...

Odkaz ke komentáři

Thanx

Ahoj ;) mám stejný typ: 1,8 20V, 1998 r.v.

ve voze je pouze 1 LAMBDA a to hned vpředu. Před rokem na tenhle typ mě stála 3.500,- a koupená byla

na Bělohorské, Praha 6, DÍLY 2R (www.2r.cz). Výměna složitá není je tam v podstatě pod autem jen konektor

(chráněný půlkulovou PVC krytkou) a vlastní vstup pro Lambdu. Ale vzhledem k teplotám ve výfuku bývá

Lambda docela zapečená, a nejde jen tak povolit.

Loni mi to dělal Mistr GARNY z klubového SERVICE :p a mohu jen doporučit :palec2:

Práce byla na počkání (za to moc dík!) a byli jsme rádi, že to šlo vůbec vyndat...

Jinak netuším, jestli je lepší mít lambdu univerzální či přímo na tento typ - to netuším, COSBY, MARTIN RS

nebo GARNY by poradili více...

ok díky za radu..poptám se jich. :-)

Odkaz ke komentáři

Thanx

U lambády bych radši šel do origo přímo určenou pro ten motor, lambda dělá bordel když není určená pro ten motor narozdíl od váhy vzduchu, kde se to dá různě kombinovat...

Odkaz ke komentáři

Thanx

U lambády bych radši šel do origo přímo určenou pro ten motor, lambda dělá bordel když není určená pro ten motor narozdíl od váhy vzduchu, kde se to dá různě kombinovat...

Oukej...díky za radu :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...