baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 vypada moc hezky, za rozumny penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak sem ted stravil 2 hod cumenim po netu forech apod ohledne bundy na kolo ... a jako ... je to VEDA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Michale: neblázni! Věda to rozhodně neni.Řekni kolik na to máš peněz a já Ti vyberu hned.Čim vic peněz tím rychlejší výběr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Nekolik 80Kč stravenek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 tak běž k Vjetnamcům...tam si určitě vybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Michale: neblázni! Věda to rozhodně neni.Řekni kolik na to máš peněz a já Ti vyberu hned.Čim vic peněz tím rychlejší výběr... no tak sup chci bundu do vetru do 2500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Tak kde to vazne ty tipy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já to hrotit nebudu, za chvilku si jedu přímo do Husky pro tu, co tady šoupnul Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Já to hrotit nebudu, za chvilku si jedu přímo do Husky pro tu, co tady šoupnul Michal. chces jeste poslat co mam vybrano ja?? vcera me malinko od Husky zrazoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Uz se tesim : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Priprava na Sumavu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 A ty nebudeš, vždyť je nás 8? Jinak nakonec mám místo Husky Vaude Dundee Zip Off III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 taky jsem na ni koukal a nakonec jsem poridil http://www.rockpoint.cz/katalog/bunda-lowe...eeve-off-2582d/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Zdar bajkeri... Moznoze je to "stare" ale kdo to necital, nech sa mrkne-stoji to za to..... JAK SEM SE STAL KRALEM SUMAVY.... "Pravda" o cyklomaratone... http://www.kpo.cz/dokument/kral_sumavy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 A este nieco.... Navod na pouzitie-Ako to nerobit.... To som dostal od kamosa.... 6xRomanPalik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Priprava na Sumavu ! Hmmm...dobrá odměna pro vítěze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tak vikend na Sumave byl fantastickej, priroda krasna, pocasi taky slusny, super parta, krasny ubytovani, vecer whirpool, sud pivka, grilovani, testovani Focusu ST - proste ideal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Proste SUPER akce ! Zrovna projizdim vsecky fotos co ste poslali ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Moc hezky fotečky.Jste měli celou chalupu jen pro sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Moc hezky fotečky.Jste měli celou chalupu jen pro sebe? jojo,bydlení bylo dle mého naprostej luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 jojo cela chalupa pro nas a jak rika Jirka, vsechno super a vypadala vyborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Vypadá to fakt dobře. I to počasí koukám. V neděli jste taky ještě jeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Vypadá to fakt dobře. I to počasí koukám. V neděli jste taky ještě jeli? ja jsem jel v patek s Michalem kolem Lipna to jsme dali asi 66km, v sobotu jsme jeli uz vsichni asi 45km a v nedeli taky vsichni asi 35km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 ja jsem jel v patek s Michalem kolem Lipna to jsme dali asi 66km, v sobotu jsme jeli uz vsichni asi 45km a v nedeli taky vsichni asi 35km Tak to jsou slušný porcičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Tak to jsou slušný porcičky tak akorat a nebejt v sobotu to hoho hnusnyho pocasi odpoledne tak myslim, ze by jsme tech 70km dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.