houmr Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 napadlo ma to zalozit nakolko mna bajk dost bavi a venujem sa mu. minuly rok som mal najazd 4500km. kto chce moze tu dat aj fotku svojho bajku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 moje kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 já , ale motorizovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 donedávna bajk, teď z důvodu bolesti zad cross (pohodlnější geometrie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 pěkný kousky moje je Kona a přítelkyně v pátek koupenej Gary (zaplatil jsem jí ještě domontování hydro kotoučů Deore LX) a zejtra pro něj sypem http://www.bretton.cz/inc/imgresize.php?nw...marlin_gs_e.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 "P2M" pěkná KUNA , ale chtělo by to nášlapy, ty klipsny mě k tomu moc nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tady moje "kolečko" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 "P2M" pěkná KUNA , ale chtělo by to nášlapy, ty klipsny mě k tomu moc nejdou dik dik ty klipsny už tam nebyly druhej den po koupi - to foto je když sem si jí dovezl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Tady moje "kolečko" kočička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Duben 2007 Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 Díky, ještě tam mají být nášlapy. Ty tam původně byly, ale ještě nemám tretry, tak zatím tam mám tyto šlapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2007 ja som to vedel ze aj tu musi byt dost bajkerov inak pekne kusky su tu, len tak dalej a hlavne nech to slape PAVA: pekny bajk ale musis byt nehorazne vysoky min 190cm podla tej sedlovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 16. Duben 2007 Sdílet Vloženo 16. Duben 2007 (editace) ja som to vedel ze aj tu musi byt dost bajkerov inak pekne kusky su tu, len tak dalej a hlavne nech to slape PAVA: pekny bajk ale musis byt nehorazne vysoky min 190cm podla tej sedlovky. Skoro jsi se trefil, měřím 188 cm. Jinak rám kola je 20.5" Editováno: 16. Duben 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Taky pridam trochu do mlyna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaspur Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Pardon to nahoře mi ujelo. Jinak taky bajkuju. Spyder-Easton-ultralight XT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 Má tu niekto aj cestný bicykel, ale všetci jazdíte len na horských? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) Editováno: 21. Duben 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) já mám obojí ale jsem spíš biker nežli zmijovka.. jdu najít fotky těch mých pleček.. tak tady jsou.. Bike je focený v zimní freestyle úpravě.. V létě byl přestrojený za závodní.. a to stříbrný, to byl muj první bike.. evropská rarita :-P a silnička.. no comment.. bohužel už rok nemám na kolo čas, protože jsme si pořídili psa.. ale aspoň ohaře, takže jsem začal minulý týden opět jezdit po lesích a hájích.. a jak pes, tak já jsme max spokojeni.. A k tomu jsem začal jezdit "spinning" jako instruktor, takže se mi kole až tak nestýská.. Editováno: 20. Duben 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) tak tuhle značku vůbec u nás neznáme.. co to je zač? něco jako český Author? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) A moje, nedám dopustit na Demu PS: Na Deorovi mám nové pedály :-) tak tuhle značku vůbec u nás neznáme.. co to je zač? něco jako český Author? Slovenská značka, dělaj kočárky, kola a další, více na www.dema.sk Editováno: 21. Duben 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 (editace) Zahájení sezóny asi před měsícem Editováno: 21. Duben 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Tak ja sem taky hodim to moje kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 (editace) "" Mischicka"" nedám dopustit na Demu Jo,jo, na demě esperii (cross) jezdím nějakej rok a kolečko gut. Dost dobry kola. Editováno: 22. Duben 2007, autor: MUSA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 já dám fotku v týdnu až pujdu na kolo s pejskama :-p Jo s pejskem, před 14 dny jsme jeli s tím naším, přes ves jsem ho měl na vodítku, táhl jak tank tak jsem moc nešlapal, a pak jsme projížděli švestkovou alejí a milý pejsek naráz přestal táhnout, já neměl přehozeno a navíc jsem měl ty nové boty a než jsem se vzpamatoval, jen jsem se pěkně položil na bok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.