Červen 8, 200916 r Jo a Michale,až budeš mít chvilku,koukni se mi pls na velikost toho rámu,dík Jak jsme ti řikali s Radkem: http://www.canyon.com/ EDIT: Podle mě sobotní trip, ale chybí ještě pár km Upraveno Červen 8, 200916 r od P2M
Červen 9, 200916 r Toz abyste vedeli, uz se zas tesim o vikendu, pokud bude aspon trochu rozumne pocasi. Vidim to na Český ráj a uz koukam na mapu kudy kam
Červen 9, 200916 r Jo a Michale,až budeš mít chvilku,koukni se mi pls na velikost toho rámu,dík Tak mam 20" ram. Kazdopadne kdyz kouknes sem : http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/LTD-PR...30637_.htm#geo4 tak tam mas u kazdeho kola velikost. Pro Tebe urcite 22" a doporucuju si na to zkusit nekde sednout. Kazdej rozumnej prodejce Te necha nejdriv velikost vyzkouset a urcite poradi.
Červen 9, 200916 r No to bohuzel ani nahodou, donedavna spis kazdy vikend ve skole a ted sem byl mesic nejakej nachciplej s pruduskama, takze nic nebylo. Ale ted to chci dohnat Jak sem uz psal ja na kole nejezdil 15 let, loni sem si koupil kolo a zacal jezdit a fakt me to chytlo a bavi me to. Kdyz se pak navic jede s partou jako sme byli ted na Sumave, tak to je vubec parada, takze kazdopadne az bude prilezitost, rad neco zkusim naplanovat, pomoct s tim ci vymyslet.
Červen 9, 200916 r No nic kuci...sportujte...já budu trénovat plavání...a za pár dni budu zpátky.Sportu zdar!
Červen 10, 200916 r Taky uvazuju o tom, ze zacnu chodit pravidelne plavat. Jen se mi zda, ze nejak neni cas kam to vmestnat, takze idealne rano, ale to znamena vstat, s cimz mam problem
Červen 10, 200916 r Tak jsem se byl projet v Jizerkach a uz sem zacal vymyslet trasu z JBC a myslim, ze to bude faaakt vymazleny Zadna prochazka ruzovym sadem, ale paradni trasa
Červen 11, 200916 r tak jsem prvni den v Treboni a udelal jsem si hned takovy maly okruh 43km okolo Trebone a tak pridam par fotek.
Červen 11, 200916 r PARADA ... tise zavidim a doufam, ze az tam budu za 14 dni tak bude taky krasne !
Červen 14, 200916 r super fotky, ja jsem si dal v patek 90km kolem Trebone, tak vecer odpoledne nebo az vecer nandam nejaky fotky, to bylo super projizdka
Červen 15, 200916 r baui 90 km mazec, ale ty fotky teda nic moc, to je jak z procházky důchodců mimo 4 kusů asi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.