MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Toz to urcite Ja chtel jet az ke kanalu Bysme zmokli no ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Déšť byl docela fajne,ale pak ten odér z bot přerazil i tu garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jo a Michale,až budeš mít chvilku,koukni se mi pls na velikost toho rámu,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Jinak fotos od kluku s nejakym popisem : http://danbal.rajce.idnes.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 pekny popisky, jeste by se mohli mozna udelat nejaky mapky na ty 3 dny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Mnoo tak na mapky kouknu, ale nevim nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 taky to zkusim, aby jsme to meli komplet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 http://danbal.rajce.idnes.cz/Sumava_-_bike...Patek-Lipno.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Jo a Michale,až budeš mít chvilku,koukni se mi pls na velikost toho rámu,dík Jak jsme ti řikali s Radkem: http://www.canyon.com/ EDIT: Podle mě sobotní trip, ale chybí ještě pár km Editováno: 8. Červen 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Toz abyste vedeli, uz se zas tesim o vikendu, pokud bude aspon trochu rozumne pocasi. Vidim to na Český ráj a uz koukam na mapu kudy kam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Jo a Michale,až budeš mít chvilku,koukni se mi pls na velikost toho rámu,dík Tak mam 20" ram. Kazdopadne kdyz kouknes sem : http://www.cube-bikes.de/xist4c/web/LTD-PR...30637_.htm#geo4 tak tam mas u kazdeho kola velikost. Pro Tebe urcite 22" a doporucuju si na to zkusit nekde sednout. Kazdej rozumnej prodejce Te necha nejdriv velikost vyzkouset a urcite poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Michale: Ty jezdíš každý vikend co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No to bohuzel ani nahodou, donedavna spis kazdy vikend ve skole a ted sem byl mesic nejakej nachciplej s pruduskama, takze nic nebylo. Ale ted to chci dohnat Jak sem uz psal ja na kole nejezdil 15 let, loni sem si koupil kolo a zacal jezdit a fakt me to chytlo a bavi me to. Kdyz se pak navic jede s partou jako sme byli ted na Sumave, tak to je vubec parada, takze kazdopadne az bude prilezitost, rad neco zkusim naplanovat, pomoct s tim ci vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 to ja si dam od ctvrtka do soboty Třebonsko a uz se moooc tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No nic kuci...sportujte...já budu trénovat plavání...a za pár dni budu zpátky.Sportu zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Taky uvazuju o tom, ze zacnu chodit pravidelne plavat. Jen se mi zda, ze nejak neni cas kam to vmestnat, takze idealne rano, ale to znamena vstat, s cimz mam problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Tak jsem se byl projet v Jizerkach a uz sem zacal vymyslet trasu z JBC a myslim, ze to bude faaakt vymazleny Zadna prochazka ruzovym sadem, ale paradni trasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 nestras, ale urcite se hlasim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 tak jsem prvni den v Treboni a udelal jsem si hned takovy maly okruh 43km okolo Trebone a tak pridam par fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 PARADA ... tise zavidim a doufam, ze az tam budu za 14 dni tak bude taky krasne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak dneska s Petrem cca 65km po Ceskem raji ... parada, jen ten hroznej vitr !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 A jeste par fotek : http://danbal.rajce.idnes.cz/Cesky_raj_-_13.6.2009/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 super fotky, ja jsem si dal v patek 90km kolem Trebone, tak vecer odpoledne nebo az vecer nandam nejaky fotky, to bylo super projizdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 neco z patku z okruhu kolem Třeboně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 baui 90 km mazec, ale ty fotky teda nic moc, to je jak z procházky důchodců mimo 4 kusů asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.