Přejít na obsah

svorkovnice T6v

lancer

Doporučené příspěvky

prosím o radu potřebuji zapojení svorkovnice T6v na příčné straně v levo.Svorkovnice je zelená konkrétně mě zajímá co najdu na svorce T6v/4 a ještě kudy se na ty konektory na příčné stěně v levo dostanu auto mám prolezlé ze všech stran ale tohle nevím kde je.Zapojení konektoru potřebuji kvůli alarmu.nespleťte si to s konektorem přichlazovacího ventilátoru má také označení T6v

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, zdá se, že to nikam dál nevede, jenom na tu dělící stěnu :ph34r: Asi nějaká příprava ?!?

Pokud se tam chceš dostat v mot. prostoru, stačí odstranit dělící plech (pár šroubů) a motorek stěračů, který ty konektory perfektně kryje.

Jinak tady:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5068&hl=

jsou i nějaké foto pro představu.

Jíra

Odkaz ke komentáři

no já to potřebuji kvůli dodělání alarmu origo škoda a v DP je drát z komfortky veden právě tady na tu svorku tak potřebuji vědět co mně tam ještě schází.Já myslím že by to mohlo být od spínače zámku kapoty ale nikde sem to nenašel.Na komfortce to jde na svorku T12i/11

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...