Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dvojitá sluneční clona (MR2007) -

- umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou...

Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ?

Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...)

Dvojitá sluneční clona (MR2007) -

- umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou...

Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ?

Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...)

Mám je v autě a jsou na obou stranách

Také bych je vzal va stejné barvě.

Mám to na autě už z výroby. Co mi vadí je příliš malá druhá clona....

• Autor

Nikdo neumí sehnat ? Docela bych to rád do léta měl v autě...

Servis ji stopro sežene..je v katalogu, tzn. existuje i jako díl k zakoupení

Servis ji stopro sežene..je v katalogu, tzn. existuje i jako díl k zakoupení

To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou?

Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena

• 1 měsíc později...

Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena

A co v RS černé? Je vůbec?

Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová

Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová

Já to ještě neviděl, ani ve světlém:(

Naposledy dnes v Brně..na Octavii L&K. Tak si říkám,že by to mělo jít předělat..

Naposledy dnes v Brně..na Octavii L&K. Tak si říkám,že by to mělo jít předělat..

No někde jí okouknu a pak se uvidí :p

Asi vam to budu muset vyfotit!!! :p

Tady to je... :)

post-7739-1181669299_thumb.jpg

post-7739-1181669325_thumb.jpg

post-7739-1181669349_thumb.jpg

Díky, já si dodneška myslel, že jsou obě stejné, jen se jedna dává na bočnía jend a čelní sklo...

Díky, já si dodneška myslel, že jsou obě stejné, jen se jedna dává na bočnía jend a čelní sklo...

Je to takhle... :p

Je to takhle... :p

Ok, dík za osvětu :p

Ale jinak mě to teda moc neuchvátilo, ta přední clona mi přijde taková laciná nebo jak to říct, takže asi zůstanu u jednoduchých...

Ale jinak mě to teda moc neuchvátilo, ta přední clona mi přijde taková laciná nebo jak to říct, takže asi zůstanu u jednoduchých...

No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! ;)

To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku

To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku

Celkove to moc nepouzivam...jinak nejakou kozenkou to samozrejme potahnout mohli!! :p

I ve vejtřasce je to potažený :p Někdy mi přijde že soudruzi v MB šetří na špatných místech..viz. tahle laciná clona, kterou člověk má furt an očích, nebo třeba malé pravé zrcátko u F... :prc:

• 2 měsíce později...

ja sem si koupil levou a zda se mi to dobre. Ted mam objednanou i pravou, je to bezva, na klasickem pravem stinitku mam antiradar a nejde tedy sklopit, takze s touto dvojitou clonou to bude fungovat a manzelka nebude drzkovat ;-)

• 7 měsíců později...

Dneska mi přišly ty dvojité clony, tak jsem na ně zvědavý, jak to bude vypadat. Mám trochu obavu aby moc nevyčnívaly ze stropu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.