Přejít na obsah

Dvojitá sluneční clona (MR2007)

omicron

Doporučené příspěvky

Dvojitá sluneční clona (MR2007) -

- umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou...

Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ?

Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvojitá sluneční clona (MR2007) -

- umí to někdo sehnat dodatečně za nějakou rozumnou cenu (Ivory světlý interiér) ? Chtěl bych to vyměnit za tu obyčejnou jednoduchou...

Dělá se to jen pro řidiče, nebo to existuje i ve verzi pro spolujezdce (ale asi ano, pro levostranná řízení) ?

Cosby, co Ty, neumíš to sehnat ? (Alesio to neumí...)

Mám je v autě a jsou na obou stranách

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou?

Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena

A co v RS černé? Je vůbec?

Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová

Odkaz ke komentáři

To: Jirka.DC. A nevíš, na kolik vyjdou?

Koukám do Etky a je tam nějakých 1180 vč. DPH. Je to ranec..ale jsou tam za tu cenu i jednoduché..prostě jednotná cena

A co v RS černé? Je vůbec?

Tak na RS jsem je už viděl osobně..v černém interiéru..a nebylo to špatný. Když se sklopí ta vélká čalouněná clona,je tam ještě menší..plastová

Já to ještě neviděl, ani ve světlém:(

Odkaz ke komentáři

No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! ;)

To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku

Celkove to moc nepouzivam...jinak nejakou kozenkou to samozrejme potahnout mohli!! :p

Odkaz ke komentáři

No jasny, neni to takova "plnohodnotna" clona!! Ale ucel plni dobre!!! ;)

To je jasný,ale houby by se stalo, když už to stojí nějakých 1200, kdyby to místo plastu navrch bylo potažený nějakým hadrem.. Ten plast je jak z náklaďáku

I ve vejtřasce je to potažený :p Někdy mi přijde že soudruzi v MB šetří na špatných místech..viz. tahle laciná clona, kterou člověk má furt an očích, nebo třeba malé pravé zrcátko u F... :prc:

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...