Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chci se zeptat co vše je potřeba, přišla mi sada takže přítlačák, lamela a ložisko. Ale pri je potrebo ještě nějaké ovládání přítlačáku, takže jedna kovova podložka, 6šroubů, pak nějaká druhá podložka a pružinka... je nutné měnit i toto? můj servis mechanik říkal právě že jo... jedna podložka cca 100kc, ta druhá asi 500 a pružinka taky cca 100.;- mělo to být v sadě nebo ne

Vloženo
Ahoj chci se zeptat co vše je potřeba, přišla mi sada takže přítlačák, lamela a ložisko. Ale pri je potrebo ještě nějaké ovládání přítlačáku, takže jedna kovova podložka, 6šroubů, pak nějaká druhá podložka a pružinka... je nutné měnit i toto? můj servis mechanik říkal právě že jo... jedna podložka cca 100kc, ta druhá asi 500 a pružinka taky cca 100.;- mělo to být v sadě nebo ne

Je to docela možné, ale pokud to někdo kdo je to schopen posoudit neuvidí tak je to o ničem se takto ptát.

Vloženo

Podle mě je zbytenost měni víc než to co máš v sadě, samozřejmě s přihlédnutím ke stavu těch ostatních zmíněnejch věcí... Já například nechal na původní lamelu jen nanýtovat nový obložení a všechno je v pohodě...

Vloženo (editace)

koupil jsem radeji novou celou sadu i s pritlacakem (mel jsem ji za dobrou cenu). A pri te prilezitosti uz asi nejaka stovka za to zelezne vystredovaci kolecko nic nezmeni, pak je tam ale nejake druhe za 500 a nejaka pruzinka. Ten clovek to nevidel a rekl rovnou ze to chce taky vymenit... tak proto se ptam. NA skodu to urcite nebude, ale aby to nebyl jen vyhozenej litr navic.

Editováno: , autor: SpeedyTuning
  • o 4 roky později...
Vloženo

nemate nekdo fotku pritlacneho talire na AEE? 1,6 55 kW, vsude je pohled na pritlacak kde je viko s dirama, ale nikde jsem ji nevidel z druhe strany. Nebo nebudete nekdo na tomto motoru spojku menit? ze bych se na ni prijel podivat nez se do vymeny pustim sam?

Vloženo (editace)

Ahoj, fotku sice nemám, ale pokud si trochu zručnej a máš někoho k ruce (a samozřejmě patřičný vybavení) , tak spojku na AEE vyměníš. Já měnil spojku s bráchem, náročnost cca. půl dne. Rozhodně vyměň lamelu i přítlačák, není to zas taková pálka. Prvně si nastuduj dílenskou příručku- ať víš do čeho jdeš a jestli to zvládneš. Hodně zdaru!

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...