drsny Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 mam ji tam z vyroby. prvni dva dny mi vadila, ale uz jsem si na ni zvykl a je super i ve meste. //octu mam chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Co s tím, chlapi? Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zajdi se zeptat do servisu Škoda, já tam kupoval boční kryt opěrky a stál 250,- Kč, což se mi nezdálo až moc drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Škodovácký servis, stojí 140kč. Minulý týden jsem to kupoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu. nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Pokud se jedná o tehlučást, tak bych tu barvu moc neřešil. To skoro není vůbec vidět a funkci to odvede taky. to jako naprostý souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Co s tím, chlapi?Ulomila se mi nožka na zavírání u loketky taky sem kupoval ve škoda.Ale pokud je šedá-tak nemaj.Neni to origo.Alespoň tak mi to řekli. To se mi nějak nezdá, já kupoval šedej boční kryt a v poho byl. A jesli stojí 140,- Kč, tak to je docela rozumná cenu. nevim.Tohle mi řekli,tak sem koupil černý Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých co sem dělat,když sem to potřeboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nesmíš jim ve všem věřit... Asi měli na skladě hodně černých co sem dělat,když sem to potřeboval... dneska jsem tam byl, cena 133 korun, ale měl jsem to za 120, protože tam měla nastavenou nějakou slevu a pro těch pár korun se jí to nechtělo stornovat. Jinak mám taky černý díl, protože šedivý by musela objednat a mě se nechtělo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Kupoval jsem šedou u Přerost a Švorc na Veleslavíně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rickie Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nazdar lidi, neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-) Rickie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Nazdar lidi,neviete kde by sa dala ta "nožka na zavírání u loketky" kupit niekde v Prahe a okoli ? Manzelka ju ulomila a ja som z toho uz na prasky. :-) Rickie V každém autorizovaném servise Škoda, chlape. Zjisti si, kam to máš nejblíž a máš to doma během chvilky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Mam otazocku ohladne zadnej laktovej opierky. Mam zlomeny ten "zamok" a podla predajcu v nasej skodovke sa predava len kompletna opierka. Zamok sa da pritom bez problemov vybrat. Da sa niekde zohnat? Ak ano kde a za kolko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 To sa este nikomu nepokazil zamok zadnej laktovej opierky? Alebo kupujete celu ako nahradny diel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasTDi Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jojo, je to super, ve služební mam a ve svém mi chybí, ale už mam objednanou:-) Doufám že zítra dorazí, ale mám dotaz jak namontovat do faceliftu, určitě je to podobné, nemáte někdo také foto? Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Ak myslis prednu, tak do faceliftu je to este jednoduchsie, lebo na tuneli staci vycvaknut tu "vanicku", ktora je nad miestom uchytenia trojnozky a nic nemusis rezat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Mam taky problem, do strednej laktovej opierky mi vytiekol vosk zo sviecky ... jak to mam dat von? a jak to mam potom odmastnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 zdravim, mal by som na vas prosbu, mohol by mi urobit niekto fotku tej opierky z vnutra a mat tam napr. mobil a penazenku, aby som mal predstavu kolko tam je miesta ? A este jedna otazka, za kolko sa da zohnat taka opierka. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Na SK to ide od 82.98.-Eur / 2500.-Sk vyssie. V dobrom stave cca 100Eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a kolko by vysla nova original v skodovke.....a tie fotky by som este poprosil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 a co od milotec su kvalitne?alebo radcej orig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.