Robo_PP Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 no tak tym padom asi novu nekupim , ale bol by som este vdacny keby pre mna niekto urobil foto,,, a este jedna otazka autopotahy co robi MAD tak robi potah aj na tu opierku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tady něco mám. Jinak vntřní rozměry cca 26 cm délka. šířka 8-9 cm, hloubka 5-6 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 a co od milotec su kvalitne?alebo radcej orig Original je original. Nemozem si vynachvalit. A origo od skodovky sa to nevyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tady něco mám. Jinak vntřní rozměry cca 26 cm délka. šířka 8-9 cm, hloubka 5-6 cm. vdaka za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Nemáš zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ČUS CHLAPI, KDYBY NĚKDO SHÁNĚL TEN NÁDSTAVNÝ ŠROUB NA TROJNOŽKU LOKETKY, TAK PÁR KOUSKŮ MÁM. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59671 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Original je original. Nemozem si vynachvalit. A origo od skodovky sa to nevyplati. diky za odpoved!kupil som za 1500.-sk dnes som to nahodil ,a v buducnost si to prestriekam na cierne , teraz aspon sa chodi k farbe auto. mal som tam UNI za 850.-sk ale orig je orig Editováno: 27. leden 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 este k tomu dokupit zvysok interieru a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) este k tomu dokupit zvysok interieru a bude to ked ti mam povedat pravdu,chcel som vsetko vymenit ale. ale ..... je to combi ja mam sedan ma to stresne okno ja nemam a do konca uz v piatko to ide predat! PS chcel som este ridice paka ale tusim ze by nepasoval na 1.6 75KW on ma TDI 81KW. Editováno: 27. leden 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Zdravíčko pánové, možná blbá otázka, ale koupil jsem loketku bez šroubů. Seženu ve Škodovce ty šrouby co drží trojnožku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Kupis, ale su dost drahe. Ja som kupoval len ten "predlzovaci", zvysne dva som pouzil klasicke 8micky sroby, matky a velkoplosne podlozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Kupis, ale su dost drahe. Ja som kupoval len ten "predlzovaci", zvysne dva som pouzil klasicke 8micky sroby, matky a velkoplosne podlozky. A je teda potřeba ten "prodlužovací šroub " kupovat? A jaká byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ano treba ho, jedna noha tej trojnozky je vyssie asi o 2cm a priamo sa s tym pocita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Ano treba ho, jedna noha tej trojnozky je vyssie asi o 2cm a priamo sa s tym pocita... Hele, tak to je masakr.... moc díky za ilustraci ... Hend si pro něj do Škodovky skočím... Měl jsem nějaký informace tady z fóra, že šroub není potřeba... Ale bylo mi to nějaký divný, tak jsem se raději zeptal odborníků ... A co ty další dva šrouby? Stačí klasická 8 a nějá matka a podložka? Nebo koupit zase ve Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Tie dalsie dva som dal ako som pisal, klasika 8-ky s velkoplosnymi podlozkami. V skodovke tam davaju take "plechove nasuvne" matice a nejake sroby, stoja ale vela. A urcite drzia menej ako tie klasiky. Len tam dostat tie klasicke je dost tazke. Necituj posledne prispevky a este k tomu s obrazkami. Je to proti pravidlam fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 Díky za info, nějak si s tím už poradím... A za tu citaci se omlouvám. Ještě jednou díky ... Měj se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Len tam dostat tie klasicke je dost tazke. tak to mas recht ja som pri tom skoro porodil... ale podarilo sa a uz si uzivam vyhody laktovky. inak ja som namiesto toho origo predlzovacieho srobu pouzil nieco podobne len to ma na oboch koncoch dieru so zavitom. je to vlastne akoby matica len je to 2 cm hrube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dziuban Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Já jsem kupoval ten nastavovací šroub ve Škodovce asi před týdnem a stál 179Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.