Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no tak tym padom asi novu nekupim :D , ale bol by som este vdacny keby pre mna niekto urobil foto,,, a este jedna otazka autopotahy co robi MAD tak robi potah aj na tu opierku?

Tady něco mám. Jinak vntřní rozměry cca 26 cm délka. šířka 8-9 cm, hloubka 5-6 cm.

post-5941-1231508054_thumb.jpg

a co od milotec su kvalitne?alebo radcej orig

Original je original. Nemozem si vynachvalit. :)

A origo od skodovky sa to nevyplati.

Tady něco mám. Jinak vntřní rozměry cca 26 cm délka. šířka 8-9 cm, hloubka 5-6 cm.

vdaka za foto

Nemáš zač. :palec2:

• 2 týdny později...
Original je original. Nemozem si vynachvalit. :)

A origo od skodovky sa to nevyplati.

diky za odpoved!kupil som za 1500.-sk dnes som to nahodil :p ,a v buducnost si to prestriekam na cierne :palec2: ,

teraz aspon sa chodi k :_icon_smich2: farbe auto.

mal som tam UNI za 850.-sk ale orig je orig :skoda:

post-19877-1233075628_thumb.jpg

post-19877-1233075633_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

este k tomu dokupit zvysok interieru a bude to :palec2:   :smich:

este k tomu dokupit zvysok interieru a bude to :palec2::smich:

ked ti mam povedat pravdu,chcel som vsetko vymenit ale. ale ..... je to combi ja mam sedan ma to stresne okno ja nemam a do konca uz v piatko to ide predat!

PS chcel som este ridice paka ale tusim ze by nepasoval na 1.6 75KW on ma TDI 81KW.

Upraveno od mysterx888

• 2 týdny později...

Zdravíčko pánové, možná blbá otázka, ale koupil jsem loketku bez šroubů. Seženu ve Škodovce ty šrouby co drží trojnožku? Díky

Kupis, ale su dost drahe. Ja som kupoval len ten "predlzovaci", zvysne dva som pouzil klasicke 8micky sroby, matky a velkoplosne podlozky. :)

Kupis, ale su dost drahe. Ja som kupoval len ten "predlzovaci", zvysne dva som pouzil klasicke 8micky sroby, matky a velkoplosne podlozky. :)

A je teda potřeba ten "prodlužovací šroub " kupovat? A jaká byla cena?

Ano treba ho, jedna noha tej trojnozky je vyssie asi o 2cm a priamo sa s tym pocita...

P1050895_mini.jpg

P1050896_mini.jpg

P1050897_mini.jpg

P1050899_mini.jpg

Ano treba ho, jedna noha tej trojnozky je vyssie asi o 2cm a priamo sa s tym pocita...

Hele, tak to je masakr.... moc díky za ilustraci ... Hend si pro něj do Škodovky skočím... Měl jsem nějaký informace tady z fóra, že šroub není potřeba... Ale bylo mi to nějaký divný, tak jsem se raději zeptal odborníků ... :palec2:

A co ty další dva šrouby? Stačí klasická 8 a nějá matka a podložka? Nebo koupit zase ve Škoda?

Tie dalsie dva som dal ako som pisal, klasika 8-ky s velkoplosnymi podlozkami. V skodovke tam davaju take "plechove nasuvne" matice a nejake sroby, stoja ale vela. A urcite drzia menej ako tie klasiky. Len tam dostat tie klasicke je dost tazke. ;)

Necituj posledne prispevky a este k tomu s obrazkami. Je to proti pravidlam fora.

Díky za info, nějak si s tím už poradím...

A za tu citaci se omlouvám. Ještě jednou díky ... Měj se ... :palec2:

Len tam dostat tie klasicke je dost tazke. ;)

tak to mas recht ja som pri tom skoro porodil... :)  ale podarilo sa a uz si uzivam vyhody laktovky. inak ja som namiesto toho origo predlzovacieho srobu pouzil nieco podobne len to ma na oboch koncoch dieru so zavitom. je to vlastne akoby matica len je to 2 cm hrube

Já jsem kupoval ten nastavovací šroub ve Škodovce asi před týdnem a stál 179Kč.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.